Οι παιδικές ομάδες του Απόλλωνα και του Ερμή σχημάτισαν το σήμα της ειρήνης

Οι παιδικές ομάδες του Απόλλωνα και του Ερμή σχημάτισαν το σήμα της ειρήνης

Φεβρουάριος 26, 2022 - 18:03
14 σχόλια

Στον αγώνα για το παιδικό πρωτάθλημα Αρκαδίας μεταξύ του Απόλλωνα με τον Ερμή Μελιγούς στον Τυρό οι δύο ομάδες σχημάτισαν το σύμβολο της ειρήνης στο κέντρο του γηπέδου και έστειλα το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα κατά του πολέμου στην Ουκρανία.

Τα παιδιά μιλούν και φωνάζουν για ειρήνη την ίδια στιγμή που ποδόσφαιρο και σύσσωμος ο αθλητισμός εκφράζει την αλληλεγγύη του για όσα δυσάρεστα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες.

 

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Χωρίς να παραγνωρίζω τις καλές προθέσεις και το συμβολισμό της κίνησης, θα κάνω μια επισήμανση. Το σύμβολο της φωτογραφίας δεν είναι της Ειρήνης αλλά γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, από παρανόηση. Μπράβο πάντως για το μήνυμα και την αντιπολεμική πρόθεση...

παντως αυτο που βλεπουμε ειναι το σημα εταιρειας αυτοκινητων και ΟΧΙ το σημα της ειρηνης !!!!!

Μα καλά ρε άνθρωποι ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να σας πει ότι αυτό είναι το σήμα της Μερσεντές και όχι της ειρήνης; Τι στο διάολο ποτέ κανείς σας δεν έχει δει πώς είναι αυτό το ρημαδοσήμα που το έχετε ξεσκίσει; Για όνομα πια! Ανοίξτε ρε κακομοίρηδες και κανα google που μ@λ@κ#ζεστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με ποστ και τέτοιες μαλ@@@ στο facebook και δεν ξέρετε την τύφλα σας!

Η πρόθεση και η σκέψη μετράει. Η δημιουργία συνείδησης στα παιδιά μέσα από τον αθλητισμό είναι θετική. Μπράβο.

ρε σεις ,κουλαρετε λιγο,οι ανθρωποι το εκαναν γιατι προσδοκουσαν σε σπονσορινγκ απο την μερσεντες ,χαχχα

Η λευκή γραμμή συμπληρώνει το σήμα της Ειρήνης. Ας μην βιαζόμαστε για κακεντρεχη σχόλια. Το έφτιαξαν παιδιά, να σέβεστε τα παιδιά ότι φανέλα και να φορούν. Έλεος πια!!! Ντροπή σας!!!

11.56 για κατσε που θα μας την πεις και απο πανω για τα λακαμια που εκαναν αλλοι,οποιος και αν την εκανε ,αν η λευκη γραμμη συμπληρωνει (οπως λες) ,γιατι στην επανω γραμμη στεκωντε παιδια ? αντε που θες να παρουσιασεις το ασπρο μαυρο,εκαναν βλακεια και τωρα ακουνε καποια σχολια,τι θες δλδ ,να μην πουν το προφανες?

@11:56 μην το κάνεις χειρότερο. Με τη λογική αυτή ρπρεπε να σχηματίσουν μόνο ένα Λ που δεν υπήρχε. Εδώ ξεβρακώθηκε πρώτα η νεολαία του ζαβού, οι ποδοσφαιριστές έχουν το ελαφρυντικό του ποδοσφαιριστή.

@11:56 Λες βλακείες. Αφού λοιπόν η λευκή γραμμή συμπληρώνει το σήμα της ειρήνης, γιατί τότε δεν άφηναν και το πάνω τμήμα της χωρίς παίκτες; Δεν είπε κανείς τίποτα για τα παιδιά που έτρεξες να γράψεις τη μακακία σου. Μια χαρά ήταν η σκέψη τους και μπράβο τους. Αυτοί που τα έβαλαν όμως δεν το έβλεπαν ότι είναι λάθος να το διορθώσουν πριν βγάλουν τη φωτογραφία; Κι όταν λες 14:31 ότι έχουν το ελαφρυντικό του ποδοσφαιριστή, τι ακριβώς εννοείς; Ότι επειδή είναι ποδοσφαιριστές είναι και ηλίθιοι και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το σωστό από το λάθος;

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

15.13 κανενας δε τα εβαλε με τα παιδια ,το γραφουν και επανω , τωρα αν εσυ βλεπεις κακια στο να πει ο αλλος τι ΒΛΕΠΕΙ την ΑΛΗΘΕΙΑ και οχι ψεμμα ειναι κατι που μονο εσυ-εις στη διοικηση κλπ οποιοι κι αν εισαστε ξερετε,αλλα που να παρετε χαμπαρι, εδω σας τα ανεβασαν σε σχολια και στο προφιλ σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@15:13 Εσύ πριν γράψεις τη μα-κακία σου, κοίταξε να ανοίξεις τα στραβά σου και να διαβάσεις καλύτερα τι γράφουν οι προηγούμενοι. Κι αφού έχει γίνει πατάτα, δεν πρέπει να τη σχολιάσουμε δηλαδή γιατί θίγεστε μερικές μιξοπαρθενοπιπίτσες;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.