Οι οπαδοί της Τότεναμ στους δρόμους της Τρίπολης (photos + video)

Οι οπαδοί της Τότεναμ στους δρόμους της Τρίπολης (photos + video)

Νοέμβριος 06, 2014 - 14:22
5 σχόλια

Στους δρόμους της Τρίπολης έχουν βγει οι οπαδοί της Τότεναμ οι οποίοι από ότι φαίνεται έφτασαν το μεσημέρι. Οι φαν ήρθαν μέχρι εδώ για να στηρίξουν την ομάδα τους που αγωνίζεται απόψε το βράδυ στις 20:00 με τον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική του Γ’ ομίλου του Europa League.

Οι οπαδοί κάνουν τις βόλτες τους και απολαμβάνουν τον καφέ και το φαγητό τους πριν τον μεγάλο αγώνα.

Στην κάμερα του Arcadia Portal μίλησαν οι Άγγλοι  για τον σπουδαίο σημερινό παιχνίδι και για την Τρίπολη απολαμβάνοντας τον Αρκαδικό ήλιο στις πλατείες της πόλης.

Οι  φίλαθλοι της Τότεναμ  μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Αστέρα και πως το σημερινό παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο γι’ αυτούς καθώς στο πρώτο ματς του“White Hart Lane’’ το σκορ αδικεί  την Αρκαδική ομάδα και όπως είπαν ο τερματοφύλακας Λιορίς έπαιξε τότε μεγάλο ρόλο για να πάρουν την νίκη.

Επίσης μίλησαν για την Τρίπολη που τους άρεσε σαν πόλη και αγόρασαν αναμνηστικά σουβενίρ από την μπουτίκ του Αστέρα.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Οι οπαδοί της Τότεναμ στους δρόμους της Τρίπολης


5 Σχόλια

Βάλε και λίγη προφορά ρε Salakis, σαν το Δράκουλα των Καρπαθίων τα μιλάς τα αγγλικά, too harsh mate! It's so easy to speak English...Once you learn, you never forget...

Εγώ τους είδα που έβγαζαν φωτογραφίες στα "αξιοθέατα" σκουπίδια μας, να μας έχουν να μας θυμούνται. Επιτέλους καταφέραμε να ξευτιλιστούμε και εκτός συνόρων. Yes !!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.