Οι καθημερινές προτάσεις του Arcadia Portal

Οι καθημερινές προτάσεις του Arcadia Portal

Ιούνιος 18, 2013 - 14:39

Το ArcadiaPortal.gr σας ετοιμάζει προτάσεις για τις καθημερινές.
Οι προτάσεις μας γι’ αυτή την εβδομάδα είναι οι εξής:

Σινεμά
AFTER EARTH
Μετά τη συντριβή του διαστημόπλοιου τους, ο Cypher (Will Smith) και ο έφηβος γιος του Kitai (Jaden Smith) βρίσκονται παγιδευμένοι στον πλανήτη γη, τον οποίο η ανθρωπότητα έχει εγκαταλείψει εδώ και 1000 έτη εξαιτίας κατακλυσμών. Ο Cypher έχει τραυματιστεί σοβαρά και ο γιος του πρέπει να εξερευνήσει τον αφιλόξενο πλανήτη γη προς αναζήτηση βοήθειας. Αχαρτογράφητες περιοχές, εξελιγμένα άγνωστα είδη που κυριαρχούν στον πλανήτη και ένα ανεξέλεγκτο εξωγήινο πλάσμα είναι μερικά από τα εμπόδια που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει ο Kitai. Παράλληλα, πατέρας και γιος πρέπει να βρουν τον τρόπο να συνεργαστούν και να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλο για να καταφέρουν να επιστρέψουν ασφαλείς. (Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα του Cine Ville Tripolis)

Τηλεόραση 
 
- Δόλωμα γένους θηλυκού την Τρίτη στις 22:00 στο STAR
- Κόσμος και κοσμάκης την Τετάρτη στις 18:00 στον AΝΤ1
- Transporter 3 την Πέμπτη στις 22:00 στο STAR
- Αυτοψία την Πέμπτη στις 00:00 στον ALPHA

Βιβλίο
Ανεμώλια, Ισίδωρος Ζουργός
Τα Ανεμώλια είναι ένα βιβλίο για την αντρική φιλία και τη φυγή. Μια παρέα φίλων από παιδιά δραπετεύει μ΄ένα ιστιοπλοϊκό στην αρχή του καλοκαιριού αφήνοντας πίσω για πάντα όλη την προηγούμενη ζωή τους. Μέσα από τις περιπέτειες του ταξιδιού, το πικρό χιούμορ, τα απρόοπτα και την παλινδρομική μνήμη του αφηγητή αναδύεται ο πρόσφατος νεοελληνικός μηδενισμός και η δίνη στην οποία έχει πέσει η χώρα τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Ανεμώλια στη γλώσσα του Ομήρου είναι τα λόγια του ανέμου, τα μάταια, τα ανώφελα. Σ΄ αυτό το μυθιστόρημα που το διατρέχει μια συνεχής συνομιλία με τον ομηρικό κόσμο, ανεμώλια είναι η διαφυγή από τον κόσμο της αρσενικής απελπισίας, η απόδραση από την ασφυκτική καθημερινότητα αλλά και η δίψα για την αναζήτηση της νεότητας κι εκείνης της ομορφιάς που καταλύει τον χρόνο.

DVD
Επίθεση στον συρμό
Για το συντονιστή κυκλοφορίας του μετρό της Νέας Υόρκης, Γουόλτερ Γκάρμπερ, ήταν μια συνηθισμένη μέρα μέχρι τη στιγμή που μια βίαιη συμμορία τρομοκρατών με αρχηγό το μυστηριώδη Ράιντερ καταλαμβάνει ένα από τα βαγόνια.
Τα λύτρα; 10.000.000 δολάρια. Η προθεσμία; Μια ώρα!
Τώρα ο Γουόλτερ ρίχνεται σε έναν αγώνα δρόμου με αντίπαλο το χρόνο για να σώσει τη ζωή των αθώων ομήρων και να προλάβει τον Ράιντερ πριν διαφύγει.

Διασκέδαση
-"Μια τρελή θεότρελη πενηντάρα" από τη Θεατρική ομάδα των Δασκάλων της Τρίπολης κάθε βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης στις 21:00. (Περισσότερα ΕΔΩ)
-Μουσικοχορευτική εκδήλωση από το Χορευτικό Συγκρότημα Αρκαδιανή την Τετάρτη στις 20:30 στο Άλσος Αγίου Γεωργίου. (Περισσότερα ΕΔΩ)
-Συναυλία-αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο του Αττικού Ωδείου Τρίπολης την Τετάρτη στο Στάδιο Τεγέας στις 20:30. (Περισσότερα ΕΔΩ)

Αθλητισμός

Τετάρτη 18 Ιουνίου
Football League - Πλέι οφ
-Ολυμπιακός Βόλου-Παναιτωλικός στις 20:00 στο ΟΤΕ Sport 4
- Ηρακλής-Νίκη Βόλου στις 20:00 στο ΟΤΕ Sport 3