"Μια τρελή πενηντάρα" από τη Θεατρική ομάδα των Δασκάλων της Τρίπολης (video)

"Μια τρελή πενηντάρα" από τη Θεατρική ομάδα των Δασκάλων της Τρίπολης (video)

Ιούνιος 09, 2013 - 14:46
28 σχόλια

Για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αρκαδίας θα προσφέρει  απλόχερα το γέλιο στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας.

Λίγες ημέρες μετά την πολύ επιτυχημένη παιδική παράσταση «Οδυσσεβάχ», από την Κυριακή 9 Ιουνίου μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου, θα ανέβει στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης η κωμωδία «Μια τρελή , θεότρελη πενηντάρα». Η είσοδος στις παραστάσεις είναι δωρεάν, απαιτείται όμως η έγκαιρη κράτηση θέσεων, κάτι που γίνεται καθημερινά από 6-9 το απόγευμα στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τι δήλωσαν η υπεύθυνη της παράστασης Φρόσω Χατζοπούλου, η πρωταγωνίστρια Μπέσυ Πετροπούλου-Λειβαδίτη, αλλά να δείτε και ορισμένες σκηνές της παράστασης.

 

Ώρα παράστασης 21:00

Video: 

youtube://v/yfJ9A1rSGOU


28 Σχόλια

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ

O OΔΥΣΣΕΒΑΧ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ...

Τι σημασια εχει να κανουμε κρατηση, αφου στο τελος το μισο θεατρο (μπροστινες θεσεις) το κρατανε οι δασκαλοι για τους φιλους τους. Καθεσαι καπου κι ερχεται μια κυρια ( με γυαλια) και σε μετακινει...γιατι ειναι κλεισμενες οι θεσεις! Ειναι η δευτερη χρονια που μου συνεβει αυτο και δεν ηταν καν στις πρωτες παραστασεις.

ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ(ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ,ΣΧΟΛ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΛΠ)ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ.

Εξίσου καλά είναι και ψηλότερα. Όπου και να καθίσετε, μια χαρά παρακολουθείτε την παράσταση.

ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΣΤΙΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΣ ΤΟΡΠΙΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Θρίάμβος του παιδικού; Τι κάνατε; Πήρατε το πανευρωπαικό βραβείο;

<p>Μια τρελή πενηντάρα κομένο και ραμένο για ****; Αν ήταν μια τρελή ογδοντάρα τοτε ναι θα ήτανε.</p>

Γιατί μπορείτε να παίξετε κάτι αλλο εκτος από κωμωδία;

Το θεμα δεν ειναι αν θα καθισω μπροστα ή πισω. Το θεμα ειναι οτι πρωτα καθομαι σε ελευθερη θεση και μετα ερχονται και με σηκωνουν....με καθολου ευγενικο τροπο! Επιπλεον, ποσοι συμβουλοι υπαρχουν πια? Μιλουσα προσφατα και με αλλες μαμαδες καιπαραπονεθηκαν ακριβως για τον ιδιο λογο. Καθε μερα ερχονται συμβουλοι κι επισημοι? Λιγη ευγενεια δε βλαπτει απο μερους των δασκαλων. Θριαμβος ' υπεροψιας'! Γεια σου Λαμπετη με την παρεα σου!!!

Τι μίσος και τη χολή είναι αυτή που βγάζεις?Να φανταστούμε είσαι ο ίδιος που έγραψε και τα δύο προηγούμενα σχόλια.Αυτό είναι το ευχαριστώ σε μια ομάδα ανθρώπων που χωρίς να τους υποχρεώνει κανείς και αφιλοκερδώς με προσωπικές θυσίες και πολύ μεράκι προσφέρουν στο κοινό της πόλης(μεγάλους και παιδιά)παραστάσεις που τις έχει ανάγκη!Ιδιαίτερα σε μια εποχή που κάτι τέτοιο θεωρείται πολυτέλεια.Συγχαρητήρια!

Εσύ που τους βλέπεις όλους; Κάθε μέρα πηγαίνεις και βλέπεις το έργο; Η κακεντρέχεια περισσεύει.. και η ζήλεια επίσης

Οι δάσκαλοι εθελοντικά προσφέρουν παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους και αξίζουν το σεβασμό μας. Σε όποιον δεν αρέσει, να μείνει στη μιζέρια του.

Ομάδα είσαστε εσείς; Φαίνεται οτι μερικοί κοιτάνε μόνο τη πάρτυ τους και τους νοιάζει να δειχτούν μόνο αυτοί!

Μια τρελή πενηντάρα ή εφτά τρελοί ογδοντάρηδες;

Έρχεται θέατρο με εισιτήριο γκρινιάζετε…κάποιοι άνθρωποι παρουσιάζουν κάτι αφιλοκερδώς, με θυσία του χρόνου τους και χωρίς να είναι υποχρεωμένοι, πάλι γκρινιάζετε…τι θέλετε τελοσπάντων;;; τα βάζετε και με ανθρώπους και προσωπικά;;; ντροπή. Αν θέλεις πας δεν θέλεις κάτσε να δεις Τούρκικα σπίτι σου.

Σώπα ρε μεγάλε, χαλάρωσε λίγο. Δεν είπε κανένας τίποτα κακό. Πολύ θίγεσε, φαίνεται ότι δεν έχεις και πολύ αυτοπεποίθηση.

Για να μας κανετε να γελασουμε, του χρονου επιθεώρηση!

ΒΑΖΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ. ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ)(ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ)(ΚΟΜΠΛΕΞ) ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΟΝΟ ΚΩΜΩΔΙΕΣ.(ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΣΑΙΞΠΗΡ) Η ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ : Μιλουσα προσφατα και με αλλες μαμαδες και παραπονεθηκαν ακριβως για τον ιδιο λογο. Καθε μερα ερχονται συμβουλοι κι επισημοι? Λιγη ευγενεια δε βλαπτει απο μερους των δασκαλων. Θριαμβος ' υπεροψιας'! Γεια σου Λαμπετη με την παρεα σου!!! ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ, ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ 2η ΣΕΙΡΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ….. ΠΩΩΩΩΩΩΩ ΜΙΖΕΡΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ

Ομολογουμένως είναι άξια επαίνου η αφιλοκερδής προσπάθεια, μην το επαναλαμβάνετε όμως συνέχεια το "αφιλοκερδώς", γιατί αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πως ίσως να μην σας πολυαρέσει ότι είναι δωρεάν η είσοδος... "Το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς", λέει η παροιμία...Μην το παρακάνετε λοιπόν...

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΦΙΛΕ "ΦΙΛΙΚΑ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΟΣ" ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΕ ΠΟΤΕ.. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΓΙΟΚ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΖΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ..

To οτι ασχολούνται καποιοι μαζί σας είναι καλό. Είτε γραφουν αρνητικά είτε θετικά! Γιαυτό μην αγχώνεστε. Αμα δεν ασχολιόταν κανείς μαζί σας τότε να αγχωνόσασταν.

Το "δωρεάν" απαξιώνει κυρίως το "δώρο". Οτιδήποτε σου χαρίζουν είναι ύποπτο, ό,τι αξίζει το πληρώνεις και το χαίρεσαι!!!! Τα αφιλοκερδώς και τα τζάμπα είναι για πολύ λαϊκιστές και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις...

Αυή η πόλη είναι η πιο πικρόχολη που υπάρχει!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!Αλλού παρακαλάνε να παίζονται παραστάσεις κι αυτό δε γίνεται γιατί δεν υπάρχουν έστω κι ερασιτέχνες να παίξουν!!!Εδώ υπάρχουν και θέλουμε να πέσουμε να τους φάμε!!!μάλλον κάποιοι φθονούν ό,τι καλό γίνεται μέσα σε αυτή τη μίζερη και κακιασμένη πόλη!!!!Καλά λένε πως μετά το Αρτεμίσιο μπαίνεις σε άλλο κόσμο!!!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΦΙ!!!Σμίλευε δάσκαλε ψυχές για πάντα!!!

Εγω δε μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένετε να βάζετε τους συνταξιούχους να παίζουν. Τα νέα παιδιά δείχνουν ότι έχουν αρκετό μεράκι και άλλο αέρα. Αφήστε και κάνα νέο να παίξει επιτέλους.

Τι πιο λογικό να παίξει μια κοπέλα 25 χρονών την τρελή τρελή 50άρα! Η μιζέρια αυξάνεται.

Δε νομιζω οτι εννούσε αυτό. Αλλά υπάρχουν και άλλα έργα όπου μπορούν να παίξουν και νέα και περισσότερα άτομα.

Η κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη, τα θετικά σχόλια ευχαριστούν και τα αρνητικά δίνουν την ευκαιρία για διορθώσεις... τούτο που δεν καταλαβαίνω είναι η αναίδεια και η προσβολή σαν μέσα εκδήλωσης της γνώμης μας. Εύχομαι η αγάπη των δασκάλων για αυτό που κάνουν να είναι δύναμη συνέχειας και αν θέλουμε πραγματικά να βοηθήσουμε να γίνουν καλύτεροι, θα το πετύχουμε όχι με κακεντρέχειες, αλλά με συμβουλές και καλή διάθεση.