Οι καθημερινές προτάσεις του Arcadia Portal

Οι καθημερινές προτάσεις του Arcadia Portal

Ιούνιος 11, 2013 - 14:48

Το ArcadiaPortal.gr σας ετοιμάζει προτάσεις για τις καθημερινές.
Οι προτάσεις μας γι’ αυτή την εβδομάδα είναι οι εξής:

Σινεμά
ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΤΥΠΟΙ
Ο ψύχραιμος Βαλ, παίρνει εξιτήριο από τη φυλακή μετα απο 30 χρονια, αρνούμενος να καταδώσει τους συνεργούς του στην αστυνομία. Απ'εξω τον περιμένει ο κολλητός του, ο Ντοκ και σύντομα οι δυο τους συναντιούνται με τον τρίτο της παρέας, τον Χιρς. Το δέσιμο των τριών φίλων παραμένει πολύ δυνατό, και παρά την ηλικία τους, η ικανότητά τους να προκαλούν το χάος δείχνει το ίδιο ζωντανή όπως παλιά. Τι σημαίνει αυτό; Ο σοφός λαός μας λέει πως «Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι»! Σφαίρες πάνε και έρχονται, θεότρελα ξενύχτια βουτηγμένα στις εγκληματικές σκανδαλιές αγκαλιάζουν τις μεγαλύτερες παρανομίες που μπορείτε να φανταστείτε, καθώς οι «νομοταγείς τύποι» προσπαθούν να θυμηθούν τους παλιούς καλούς καιρούς. Μέσα στο απόλυτο χάος και ενώ ο χρόνος κυλά, ένας από τους τρεις «γκάνγκστερ» δείχνει να κρατά ένα επικίνδυνο μυστικό, το οποίο τον βάζει σε τρομερό δίλημμα καθώς ο χρόνος για να βρει τη λύση όλο και λιγοστεύει. (Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα του Cine Ville Tripolis)

Πολιτισμός-Εκκλησία
-Γιορτή της Ανάληψης στη Νεστάνη την Τετάρτη και την Πέμπτη. (Περισσότερα ΕΔΩ)
-Η Εορτή της Αναλήψεως από τον ΣΑΟΟ στη Θέση Βράχος Αναλήψεως Τετάρτη και Πέμπτη. (Περισσότερα ΕΔΩ)

Τηλεόραση 
 
- Πρωτοσέλιδα ιστορίας  την Τρίτη στις 20:00 στην ΕΤ1
- Απόλυτη διαγραφή την Τρίτη στις 22:00 στο STAR
- Ο Ηλίας του 16ου την Τετάρτη στις 21:00 στον ALPHA
-Ο Άγνωστος στις 22:00 στο STAR

Βιβλίο
Πέτρα και μέλι, Χριστίνα Ζέμπη
Όλους με κάποιο τρόπο μας σημαδεύει ο τόπος μας, πόσο μάλλον αν αυτός λέγεται Μάνη. Ο αέρας που μπαίνει σφυρίζοντας στις πολεμότρυπες των πύργων ακόμα ψιθυρίζει ιστορίες για πειρατές και δικιωμούς. Μοιάζουν παλιές και ξεχασμένες, όμως δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ένα ατύχημα με τραγική κατάληξη γίνεται αιτία να αναβιώσει μια ξεχασμένη βεντέτα σε ένα χωριό τής Μέσα Μάνης. Ο Οδυσσέας, δεκαπέντε χρονών, αναγκάζεται να φύγει από τον τόπο του για να ζήσει κοντά στο θείο του, που είναι εγκατεστημένος από χρόνια στη Νέα Υόρκη. Επιστρέφει, δεκαεπτά χρόνια μετά, να κλείσει τους παλιούς λογαριασμούς. Όμως σ' αυτή την πρώτη του επιστροφή, ανέλπιστα, τον περιμένει ο έρωτας. Ένας φλογερός έρωτας που τα σαρώνει όλα. Παρελθόν και παρόν κι ακόμα περισσότερο το μέλλον.

Δυο επισκέψεις στην πατρώα γη με διαφορά δεκαεπτά χρόνων. Δυο καλοκαίρια. Πολύ λίγος χρόνος για να χορτάσεις μια επιστροφή, αρκετός για να ζωντανέψει το παρελθόν που σε καταδιώκει. Να αγαπήσεις, να προδοθείς, να προδώσεις. Να διεκδικήσεις εκείνο που σου χρωστάει η ζωή και να το χάσεις. Για πάντα;

DVD
Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα
Ο Τζον ΜακΛέιν θα ταξιδέψει στη Μόσχα, όπου θα ανακαλύψει ότι ο γιος του είναι πράκτορας της CIA σε μια μυστική αποστολή. Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός Τζακ έχει υπό την προστασία του έναν σημαντικό για τις ΗΠΑ πληροφοριοδότη, τον Κομάροφ. Η επιχείρηση εξόδου του από τη Ρωσία όμως στραβώνει, με τους πατέρα και γιο Μακλέιν να βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν μικρό στρατό Ρώσων μαφιόζων.

Διασκέδαση
-"Μια τρελή θεότρελη πενηντάρα" από τη Θεατρική ομάδα των Δασκάλων της Τρίπολης κάθε βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης στις 21:00. (Περισσότερα ΕΔΩ)
-Γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους από το 5ο δημοτικό σχολείο Τρίπολης την Τετάρτη στις 19:30 στον προαύλιο χώρο του σχολείου. (Περισσότερα ΕΔΩ)

Αθλητισμός

Τετάρτη 12 Ιουνίου
Football League - Πλέι οφ
-Παναιτωλικός-Νίκη Βόλου στις 20:00 στο ΟΤΕ Sport 4
-Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής στις 20:00 στο ΟΤΕ Sport 3
Basket League ΟΠΑΠ - Θέσεις 3-4
-Πανιώνιος-Ρέθυμνο στις 18:30 στη ΝΕΤ
Basket League ΟΠΑΠ – Τελικοί
-Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στις 21:00 στην ΣΚΑΪ