Οι «φευγάτοι» του Αστέρα

Οι «φευγάτοι» του Αστέρα

Δεκέμβριος 12, 2017 - 22:14
1 σχόλια

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει σε λίγες ημέρες ο Αλεξάντερ Στανισάβλιεβιτς από τον Αστέρα Τρίπολης με τον Σέρβο μέσο ουσιαστικά να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της αρκαδικής ομάδας.

Ο Αλεξάντερ Στανισάβλιεβιτς ήρθε στην Τρίπολη τον Ιανουάριο του 2016 ωστόσο στην διετή παρουσία του με την κιτρινομπλέ φανέλα δεν μπόρεσε να πείσει με την απόδοση του και να εγκλιματιστεί στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της ομάδας.

Έτσι λοιπόν με το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Super League το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Σέρβος που μετράει μέχρι στιγμής 2 συμμετοχές θα αναζητήσει τον νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Πάντως δεν είναι μόνο ο Αλεξάντερ Στανισάβλιετς που θα αποχωρήσει στην μεταγραφική περίοδο από την ομάδα αφού και οι Λιονέλ Ζουμά και Ντουντού βρίσκονται πολύ κοντά στο τέλος της συνεργασίας τους με τον Αστέρα.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχασε σχεδόν όλη την περσινή χρονιά λόγω του τραυματισμού του έχοντας προσφέρει ελάχιστα ενώ και ο Ντουντού  δεν έχει καταφέρει να βρει τον ρόλο του στον Αστέρα.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ολους αυτους τους κανατε θεους οταν τους αγοραζατε.Ταχτικη σας ειναι οταν λυετε τις συνεργασιες με παιχτες να μιλατε αρκετα υποτιμιτικα γι αυτους.Ντροπη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.