Οι εθελοντές Σαμαρείτες Τρίπολης στη Λέσβο και την Κω (pics)

Οι εθελοντές Σαμαρείτες Τρίπολης στη Λέσβο και την Κω (pics)

Φεβρουάριος 12, 2016 - 13:28
0 σχόλια

Επέστρεψαν οι εθελοντές Σαμαρείτες του Περιφερειακού Τμήματος Τρίπολης που συμμετείχαν στην 15η αποστολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Λέσβο και τη Κω, όπου προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε πρόσφυγες και μετανάστες που καταφθάνουν καθημερινά. Οι εθελοντές μας μαζί με τους υπόλοιπους Σαμαρείτες απ' όλη την Ελλάδα (τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο βρίσκονταν εκεί  εθελοντές από τα Τμήματα Αθήνας, Ηρακλείου, Μοιρών και Κομοτηνής), συνέβαλαν ουσιαστικά στο έργο που έχει αναλάβει ο Ερυθρός Σταυρός τόσο στα σημεία εισόδου και εξόδου αλλά και στα κέντρα προσωρινής φιλοξενίας. Για ακόμη μία φορά η προσφορά βοήθειας στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και η άμεση ανταπόκριση του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού όπου υπάρχει ανθρώπινος πόνο αποδείχθηκε πολύτιμη. 

Το σώμα εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Τρίπολης θα συνεχίσει να συμμετέχει στις αποστολές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Μυτιλήνη για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.