Οι διαιτητές της Δόξας στην Πύλο

Οι διαιτητές της Δόξας στην Πύλο

Μάιος 27, 2016 - 10:08
0 σχόλια

Ορίσθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητικές τριάδες που θα διευθύνουν τα παιχνίδια  για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος μπαράζ ανόδου του 13ου ομίλου πρωταθλητριών ΕΠΣ την Κυριακή 27 Μαΐου.

Άρχων της αναμέτρησης ανάμεσα στον Τσικλητήρα και την Δόξα Μεγαλόπολης στην Πύλο την Κυριακή (29/5, 17:00) θα είναι ο κ. Ιωάννης Ρούτσης του συνδέσμου Κορινθίας με βοηθούς τους κ.κ. Ιωάννη Μπετσόγλου και Κωνσταντίνο Γκότση επίσης του συνδέσμου Κορινθίας. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο . Ανδρέας Λαγός του συνδέσμου Αχαΐας.

Την άλλη αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ένωσης Λέρνας στο Γύθειο την Κυριακή (29/5, 17:00) θα διευθύνει ο κ. Δημήτρης Μανιώτης του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής με βοηθούς του τους κ.κ. Παντελή Σπυρόπουλο και Κωνσταντίνο Γουργιώτη επίσης του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ηλίας Ρουμπάνης του συνδέσμου Ηλείας.

13ος όμιλος ΕΠΣ (μπαράζ ανόδου)

Κυριακή (29/5, 17:00)

Τσικλητήρας Πύλου-Δόξα Μεγαλόπολης: Ρούτσης-Μπετσόγλου-Γκότσης

Ολυμπιακός Γυθείου-Ένωση Λέρνας: Μανιώτης-Σπυρόπουλος-Γουργιώτης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.