Οι απαντήσεις Παυλή για την συμμετοχή του δήμου στις εργασίες ανεύρεσης θησαυρού

Οι απαντήσεις Παυλή για την συμμετοχή του δήμου στις εργασίες ανεύρεσης θησαυρού

Οκτώβριος 11, 2017 - 11:15
7 σχόλια

H υπόθεση ανεύρεσης του χαμένου θησαυρού επανήλθε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης την Τρίτη 10 Οκτωβρίου ύστερα από ερωτήσεις της αντιπολίτευσης, σχετικά με την συμμετοχή των μηχανημάτων και των εργαζομένων του δήμου Τρίπολης σε αυτή την διαδικασία.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εργασίες για την ανασκαφή ανεύρεσης του θησαυρού έγιναν στις 29 Αυγούστου στο κέντρο της Τρίπολης και έλαβαν μεγάλες διαστάσεις, με την κοινή γνώμη να περιπαίζει την όλη διαδικασία και με τα μεγάλης εμβέλειας Πανελλαδικά μέσα να καυτηριάζουν την όλη αυτή διαδικασία.

Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Κώστας Τζιούμης με ερώτησή του ζήτησε από την διοίκηση του δήμου να μάθει γιατί κατά παράβαση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, τα μηχανήματα και το προσωπικό του Δήμου εργάζονταν εκεί και ποιος επωμίζεται το κόστος.

Ο κ. Παυλής στις 10 Οκτωβρίου απάντησε στον κ. Τζιούμη αναφέροντας ότι η εμπλοκή του δήμου πράγματι έγινε αλλά για λόγους τους οποίους εξήγησε λέγοντας:

Εμείς πήραμε μία απόφαση, ότι οι αιτούντες με δικές τους δαπάνες θα προχωρήσουν την ανασκαφή ,αλλά δύο περίπου μέρες πριν ξεκινήσουν οι εργασίες, η τεχνική υπηρεσία του δήμου Τρίπολης έθεσε υπόψη του δημάρχου ένα θέμα που έχει να κάνει με τις καλωδιώσεις που περνούν από το σημείο

Σε κινήσεις που έκανε ο δήμαρχος πληροφορήθηκε από τους αιτούντες ότι θα μισθώσουν μηχανήματα για να γίνουν οι εργασίες εκσκαφής για την ανεύρεση του κρυμμένου θησαυρού.

Ο κ. Παυλής ύστερα από την ενημέρωση της τεχνικής υπηρεσίας αποφάσισε, ένα μηχάνημα του δήμου να κάνει το ξεκίνημα της εκσκαφής προκειμένου να αποφευχθεί κάποια ζημιά σε καλωδιώσεις και άλλα.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο, το μηχάνημα έδρασε μία ώρα και έπειτα συνέχισαν κανονικά οι εργασίες με τα μηχανήματα που είχαν μισθωθεί

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Ποιές καλωδιώσεις ρε δήμαρχε? Αφού έσκαψαν ακριβώς στο σημείο που είχαν αιτηθεί εξ αρχής και το μόνο που βρέθηκε ήταν μπιντέδες και λεκάνες? Καλώδια δε φάνηκαν πουθενά. Θέλεις να πιστέψουμε ότι αλλάξατε τοποθεσία εκσκαφής? Μήπως γι αυτό δε βρηκαν το θησαυρο, διότι έσκαβαν σε λάθος σημείο?

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣΤΟΧΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΜΟΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014 ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΙΟΥΜΗ ΑΠΟ ΤΟΤΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΟΥΡΟ ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ.

διαβάστε πίσω από τις λέξεις και πονηρευτείτε. Αν υπήρχαν καλωδιώσεις και τις έκοβε το μηχάνημα του Δήμου, υπεύθυνος προς αποκατάσταση της ζημιάς θα ήταν ο Δήμος και όχι ο ιδιώτης. Ουσιαστικά ήταν χάρη στον ιδιώτη αυτό. Μετά από ένα βάθος Χ μέτρων, δεν υπάρχει περίπτωση καλωδίωσης οπότε μπαίνει ο ιδιώτης μπροστά.

Ανώνυμε των 17.28 πρεπει να εισαι πολυ ηλίθιος. Αυτη η γελοιότητα που ειπε ο δήμαρχος ειναι αποστ ομωτική απάντηση ; Νομίζεις οτι απευθύνεσαι σε κάφρους. Ο μονος που κανει αντιπολίτευση ειναι ο Τζιούμης,ο Σμυρνιώτης δεν μιλαει καθόλου. Αλλα μαλλον εισαι παπαγαλάκι του Παυλή

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.