Οι 27 του νέου ρόστερ του Αστέρα

Οι 27 του νέου ρόστερ του Αστέρα

Σεπτέμβριος 07, 2017 - 22:05
3 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης μέσω instagram  ανακοίνωσε το ρόστερ του για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 το οποίο και αποτελείται από 27 ποδοσφαιριστές που συμπληρώνουν το κιτρινομπλέ κάδρο.

Τρεις τερματοφύλακες, 9 αμυντικοί, 12 μέσοι και τρεις επιθετικοί συμπληρώνουν την 27άδα του Νέου Αστέρα Τρίπολης μεταξύ των οποίων 6 είναι και τα νέα πρόσωπα από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Δείτε αναλυτικά την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αστέρας Τρίπολης με το ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

παιχταραδες παμε φουλ για υποβιβασμο για δεκαδα ουτε λογος θα εχουμε βιασμους φετος και οπως περσι θα την πληρωσει ο προπονητης και συγκεκριμενα ο μοναδικος ανθρωπος που οπως και πριν 2 χρονια δεν εφταιγε σε τιποτα με ολα αυτα τα παλτα που του φετνουν

ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕSSI ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ Η ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΔΩΡΑΝ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.