«Όχι στο αυτοκίνητο, ναι στο ποδήλατο!!» είπαν οι μαθητές του 10ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης (pics)

«Όχι στο αυτοκίνητο, ναι στο ποδήλατο!!» είπαν οι μαθητές του 10ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης (pics)

Σεπτέμβριος 22, 2022 - 08:48
2 σχόλια

Δράσεις από το 10ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16/9- 22/9) το 10ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης πραγματοποίησε ποικίλες δράσεις ποδηλασίας για μικρούς και μεγάλους στην Πλατεία Άρεως το απόγευμα της Τετάρτης. Το σύνθημα ήταν: «ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!». 

Σκοπός της εν λόγω δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε ζητήματα ασφάλειας και η ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης. Οι μικροί μαθητές συνοδεία αρκετών γονέων έκαναν ποδηλατάδα στην πλατεία και συμμετείχαν σε παιχνίδια με τα ποδήλατα. Συνειδητοποίησαν ότι το ίδιο το σώμα μας μπορεί να είναι η καύσιμη ύλη για τη μετακίνηση ενώ το όφελος είναι διπλό, αφού παράλληλα εξυπηρετούνται οι σκοποί της άθλησης.

Παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί διασκέδασαν και συνεργάστηκαν για το αποτέλεσμα αυτό!

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ευτυχώς που οι δασκάλες ενός νηπιαγωγείου βγήκαν στην πόλη με τα παιδάκια του σχολείου και έγινε κάτι αυτή την ημέρα. Κατάντια για τον Δήμο αυτή η αδιαφορία.

Μπράβο στο σχολείο και τις εκπαιδευτικούς του. Ουσιώδεις πρωτοβουλίες και αξιέπαινες. Που δυστυχώς δεν αρκούν για να φέρουν την άνοιξη σε μια πόλη που την έχει εγκαταλήψει στην τύχη της η δημοτική αρχή. Οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι πλέκουν πουλόβερ, όπως κάθε μέρα. θα μου πεις δεν ιδρώνει το αφτί τους για την Άλωση, για το ποδήλατο θα νοιαστούν... τα είπαμε για τη δράση στον Αγιώργη, τα λέμε συνεχώς.... στου κουφού την πόρτα όμως

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.