«Όχι» σε δημοψήφισμα για τον πολιτικό γάμο ομόφυλων ζευγαριών από το ΚΚΕ

«Όχι» σε δημοψήφισμα για τον πολιτικό γάμο ομόφυλων ζευγαριών από το ΚΚΕ

Ιανουάριος 20, 2024 - 11:40
2 σχόλια

Την αντίθεσή του στην πρόταση του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου για δημοψήφισμα σχετικά με τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών εκφράζει το ΚΚΕ.

«Προφανώς και διαφωνούμε να γίνει δημοψήφισμα για ένα τέτοιο ζήτημα, γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει στον αποπροσανατολισμό, σε μια τεχνητή συζήτηση περί “προοδευτικότητας” και “συντηρητισμού”, θα δώσει λαβή σε κάθε ανορθολογική, σκοταδιστική, αντιεπιστημονική προσέγγιση, θα δυναμώσει ομοφοβικές απόψεις και τον κανιβαλισμό απέναντι στους ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό» αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές του Περισσού.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως «και μόνο το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πρόταση αποτελεί πρώτο θέμα σήμερα, αποδεικνύει ότι έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει προχωρήσει ο διαχωρισμός κράτους – Εκκλησίας, όπως πρότεινε το ΚΚΕ και στην τελευταία συνταγματική αναθεώρηση και το απέρριψαν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ».

«Έχει τεράστια ευθύνη η κυβέρνηση Μητσοτάκη που συνειδητά έχει επιβάλει μια μονοθεματική ατζέντα, πουλώντας “προοδευτικότητα”, την ώρα που η αντιλαϊκή πολιτική της προχωράει με ένταση σε όλους τομείς, βάζοντας φυσικά στο στόχαστρο όλους τους εργαζόμενους, όλον τον λαό και τη νεολαία» καταλήγουν οι πηγές του ΚΚΕ.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Το ΚΚΕ πρέπει να έχει μια καθαρή θέση όπως έχει σε όλα τα θέματα χωρίς φιοριτούρες και φανφάρες. Όπως κάνουν οι άλλοι. Όλοι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις χωρίς καμία διάκριση. Αυτό με την παρένθετη μητέρα είναι ένα αίσχος.Εχει γίνει το παιδί εμπόρευμα. Όπως και αυτό με τον Γονέα 1,2 κτλ. Έπρεπε να υπάρχει δυνατότητα να υπάρχει πατέρας, πατέρας ή μητέρα, μητέρα. Έχει δίκιο σε αυτά με τις ενστάσεις που έχει. Όμως η ουσία δεν αλλάζει υπάρχουν σήμερα παιδιά που εάν πεθάνει ο φυσικός γονιός πάνε στο ίδρυμα. Πρέπει αυτό να σταματήσει. Καταθέστε μια δίκη σας πρόταση.

Δεν φοβάται η εκκλησία έχει τα δικά της κόμματα. Εμείς έχουμε το δικό μας και είναι προοδευτικό και πάντα μπροστάρης τους αγώνες. Και έτσι θελουμε να συνεχίσει για αυτό το στηρίζουμε και είμαστε πάντα παρόντες όποτε μας το ζητάει. Θελουμε να είναι μπροστάρης σε όλους τους αγώνες και σε αυτούς τον ΛΟΑΤΚΙ. Πάντα και παντού με το δίκαιο. Ίσα δικαιώματα για όλους. Θελουμε το κόμμα μας να έχει πάντα μια σαφή θέση κατανοητή για όλα τα θέματα. Γιατί έτσι μας έχει μάθει αυτό το κόμμα και γι αυτό το ξεχωρίσαμε και το στηρίζουμε. Δεν ανοίκει στον χυλό των άλλων πάντα πρέπει να είναι με τους αδύνατους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.