Οδικά και αναπτυξιακά έργα δίνουν πνοή στην Αρκαδία (pics, vid)

Οδικά και αναπτυξιακά έργα δίνουν πνοή στην Αρκαδία (pics, vid)

Μάρτιος 17, 2017 - 19:42
1 σχόλια

Σαρανταπέντε (45) συνολικά παρεμβάσεις υλοποιούνται στο δρόμο προς το Βαλτεσινίκο στο πλαίσιο εργολαβίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας.

Παρεμβάσεις σε στροφές και γενικά σε όλο το δρόμο που θα βελτιώσουν την ασφάλεια για τους οδηγούς και θα μειώσουν το χρόνο πρόσβασης στο χωριό αλλά και προς τη Λίμνη Λάδωνα, αφού τα έργα συνεχίζονται και μετά το Βαλτεσινίκο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αρκαδίας Γιώργο Ρουμελιώτη και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιάννη Σταματάκο επιθεώρησαν τις εργασίες και διαπίστωσαν την γρήγορη εκτέλεση των παρεμβάσεων που απαιτούνται και εντόπισαν βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν ακόμα.

Ο κ. Γιαννακούρας ανέφερε:

"Σε μία κρίσιμη εποχή υλοποιούμε έργα που αλλάζουν την Αρκαδία μας και αφορούν τόσο σε οδικά έργα όσο και σε αναπτυξιακά έργα (αρδευτικά κλπ) και με τις άοκνες προσπάθειες του Περιφερειάρχη βρίσκουμε πόρους για να κάνουμε αυτά τα έργα, αφού στόχος μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του τόπου μας και η αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας.

Μέχρι το Καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί ένας μεγάλος αριθμός έργων από τα 200 συνολικά έργα που έχουν δημοπρατηθεί και υλοποιούνται στην Αρκαδία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας. Μετά το Χειμώνα ξεκίνησαν πολλές εργολαβίες, όπως αυτή στο Βαλτεσινίκο, και όταν ολοκληρωθούν τα εν εξελίξει έργα θα εντάξουμε και νέα στο πρόγραμμά μας, αφού καθημερινά προσπαθούμε για την επίλυση όσο το δυνατόν περισσότερων προβλημάτων υπάρχουν στον τόπο μας..."

Video: 

Βελτίωση του δρόμου προς το Βαλτεσινικο από την ΠΕ Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο αριστερός βαστάει αριστερά, ο δεξιός βαστάει δεξιά την κορδέλα για την συνισταμένη της παράταξης του ορθού δρόμου. Την επόμενη φορά σε εργοτάξιο με κίτρινα κράνη, κάνουν εντύπωση στα πρόβατα και γράφουν στο φακό

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.