Ο Τσιφτσής είναι εδώ με φόντο το αύριο

Ο Τσιφτσής είναι εδώ με φόντο το αύριο

Ιούλιος 05, 2020 - 18:20
0 σχόλια

Ο Αντώνης Τσιφτσής πραγματοποίησε την πρώτη του εφετινή συμμετοχή με τον Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι με τον Βόλο για την πέμπτη αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος της Super League.

Ο 20χρονός τερματοφύλακας της αρκαδικής ομάδας πήρε την ευκαιρία από τον Μίλαν Ράσταβατς και αγωνίστηκε κόντρα τον Βόλο ενώ παράλληλα έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή επιλογή πίσω από τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Βάση λοιπόν της συνολικής του εικόνας ο Αντώνης Τσιφτσής δείχνει πως διαθέτει όλο το πακέτο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και ταυτόχρονα να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο μιας και βρίσκεται ακόμα σε νεαρή ηλικία.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει δώσει την μπαγκέτα σε αυτούς τους αγώνες των play out στους νέους από τις ακαδημίες του με τον Αντώνη Τσιφτσή να γίνεται ένας ακόμα νεαρός που παίρνει επίσημο παιχνίδι και δείχνει το ταλέντο του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.