Ο τερματισμός των πρώτων από τον 5ο Aγώνα δρόμου ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης» (pics,vid)

Ο τερματισμός των πρώτων από τον 5ο Aγώνα δρόμου ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης» (pics,vid)

Μάιος 14, 2023 - 20:53
0 σχόλια

Η Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας διοργάνωσε αγώνα δρόμου προς τιμή του αγωνιστή και μάρτυρα της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη με την συμμετοχή από 110 αθλητές που έλαβαν εκκίνηση από το πάρκο των αλύγιστων στον Άγιο Αθανάσιο διένυσαν την διαδρομή Τρίπολη – Κερασίστα – Στάδιο – Αγ. Σώστης και τέλος επέστεψαν και τερμάτισαν στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη την Κυριακή 14 Μαΐου.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη στα πλαίσια των ετήσιων αγωνιστικών εκδηλώσεων της Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας (παράρτημα της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη -ΕΕΔΥΕ) με επίκεντρο τη γενέτειρα του Κερασίτσα.

Πλήθος κόσμου τόσο στον τερματισμό στην πλατεία Άρεως όσο και στους δρόμους της Τρίπολης χειροκρότησε τους αθλητές για την σπουδαία τους προσπάθεια σε ένα αγώνα με τον δικό του ξεχωριστό ειδικό συμβολισμό.

Πρώτος τερμάτισε ο Παύλος Τζαναβάς ο οποίος προέρχετια από τον Σύλλογο Δρομέων Κορινθίας και δεύτερος με μικρή απόσταση ο Δημήτρης Αγγελόπουλος από τον Σύλλογο Δρομέων Μεσσηνίας.

Ο Παύλος Τζαναβάρας μας δήλωσε πως νιώθει χαρούμενος που έτρεξε για 70η φορά σε αγώνα στην Τρίπολη, τονίζοντας άψογη διοργάνωση αφιερώνοντας την νίκη του στην μόλις κόρη του που πριν λίγες ώρες βγήκε από το νοσοκομείο.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αγγελόπουλος στάθηκε και αυτός στην εξαιρετική διοργάνωση αλλά και στην πολύ όμορφη αγωνιστική διαδρομή.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο τερματισμός από τον 5ο Aγώνα δρόμου ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.