Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει Μαντά, ο Μαντάς θέλει ΣΥΡΙΖΑ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει Μαντά, ο Μαντάς θέλει ΣΥΡΙΖΑ;

Νοέμβριος 13, 2018 - 21:00
4 σχόλια

Συχνές είναι οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας με φόντο τις αυτοδιοικητικές  εκλογές.

Η νομαρχιακή ανοίγει πλέον τα χαρτιά της και ανακοινώνει τα ονόματα στα οποία θα επενδύσει στις επικείμενες εκλογές. Σήμερα ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Τ. Παπαζαχαρίας ανακοίνωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τον Δ. Παυλή για τον δήμο Τρίπολης.

Σε επόμενες δηλώσεις του ο κ. Παπαζαχαρίας στα ερτζιανά της δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να στηρίξει και τον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Π. Μαντά. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «είναι σε καλό δρόμο η συνεργασία μας με τον Μαντά  τον Τάκη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του AstrosNews.gr ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και τίποτα παραπάνω. Καμία απόφαση δεν έχει κλειδώσει και τίποτα από όσα έχουν ειπωθεί δεν δείχνουν την επιθυμία του νυν δημάρχου να κατέβει στις εκλογές με την στήριξη του κυβερνώντος κόμματος.

Το ψηφοδέλτιο του δήμαρχου Βόρειας Κυνουρίας που στηρίχθηκε από τους δημότες στις προηγούμενες εκλογές ήταν ένα πολυμορφικό ψηφοδέλτιο. Έτσι, τα άτομα που επιθυμεί να απαρτίζουν ξανά το ψηφοδέλτιό του, στις επικείμενες εκλογές ανήκουν σε διάφορους πολιτικούς χώρους.

Ο κ. Μαντάς όπως έχει δείξει είναι ανοιχτός σε συνεργασίες.  Η παράταξή του είναι αχρωμάτιστη και δεν λαμβάνει στηρίξεις από συγκεκριμένα κόμματα, καθώς πιστεύει στη δύναμη του «ανοιχτού» και ανεξάρτητου ψηφοδελτίου.

Πηγή: astrosnews.gr


4 Σχόλια

Εκείνος ο υπάλληλος - οδηγός του Βουλευτής του Κ.Βλάση, που θα έπρεπε να διαγραφεί από το ΔΣ του Δήμου Β.Κυνουρίας λόγω απουσιών, τι θα κάνει θα παραιτηθεί ή θα απολαμβάνει τις άριστες σχέσεις του επικεφαλής του Δημάρχου με τον ΣΥΡΙΖΑ?

χαχαχαχα.. θα πατώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και θέλει να φανεί ότι νίκησε και σε κάποιο δήμο!

21:34 η βλακεια ειναι ανίκητη, και πολυ πιθανών ο σανοφαγος λαος να τον βγαλει κυβερνηση.Εχουν ολο το βρωμερο παλιο πασοκ για να του μαζεψουν ψηφους ,και το χρημα των ΜΚΟ

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ? ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ.ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΖΗΤΟΥΝ Ή ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΙΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ.ΡΕ ΟΥΣΤ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.