Ο Σύλλογος Εκδρομέων Τρίπολης συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο το έργο του (pics)

Ο Σύλλογος Εκδρομέων Τρίπολης συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο το έργο του (pics)

Ιανουάριος 18, 2018 - 14:30
0 σχόλια

Την Κυριακή το πρωί 14 Ιανουαρίου 2018, ο Σύλλογός μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην πάντα φιλόξενη αίθουσα του περιπτέρου του εξωκκλησιού του Αη Λιά. Ευτυχώς οι καιρικές συνθήκες ήταν ευνοϊκές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κκ. Αλέξανδρος, οι ιερείς του Ιερού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κος Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο αντιδήμαρχος Τρίπολης, αρμόδιος για το περιβάλλον, κος Σωτήριος Παπαδημητρίου, ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης κος Ιωάννης Σμυρνιώτης, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, ο δασάρχης Τρίπολης κος Αθανάσιος Αργειτάκης, ο δημοσιογράφος κος Γεώργιος Βλάσης, πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων και αρκετοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου.

Η εκδήλωση άρχισε με καλωσόρισμα του προέδρου του Σ.Ε.Τ. κου Βασίλειου Καραμάση, ο οποίος προέβη σε απολογισμό του έτους που πέρασε και έκανε αναφορά στις εκδηλώσεις του νέου έτους. Τόνισε μεταξύ άλλων τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος, με ιδιαίτερη μνεία στις κλοπές που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι από το χώρο του εξωκκλησιού (εκλάπησαν εικόνες, μανουάλια, η κολυμπήθρα και εργαλεία). Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον αποκριάτικο χορό του Συλλόγου, τη «βραδιά του Ασώτου», που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου! Τέλος δόθηκε για άλλη μια φορά η υπόσχεση ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το έργο του για τη συντήρηση της εκκλησίας, του περιπτέρου και του περιβάλλοντος χώρου.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιότατος ευλογώντας την πίτα, δεν παρέλειψε στο σύντομο λόγο του να μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους αναμνήσεις των μαθητικών του χρόνων, οπότε περνούσε ώρες διαβάζοντας μέσα στην ηρεμία και την ησυχία του Αγιάννη και του Αη Λιά. Επίσης σημείωσε την ανάγκη ένταξης νέων ανθρώπων στους συλλόγους, όπου η δύναμή τους μπορεί να συνδυαστεί με τη μακροχρόνια πείρα των παλαιών μελών με κοινό σκοπό την αναζωογόνηση των σημαντικών αυτών κοινωνικών θεσμών.

Με την ευκαιρία αυτή ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Ε.Τ. ευχαριστούν και πάλι τους παρευρισκόμενους φίλους για την παρουσία τους και τους εύχονται ό,τι καλό επιθυμεί ο καθένας για το νέο έτος 2018.

Και του χρόνου!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.