Ο σπουδαίος αναρριχητής Alex Megos στο Λεωνίδιο (pics)

Ο σπουδαίος αναρριχητής Alex Megos στο Λεωνίδιο (pics)

Μάρτιος 08, 2017 - 17:02
0 σχόλια

Στο Λεωνίδιο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο διάσημος Ελληνογερμανός αναρριχητής Alex Megos.

Ο μόλις 23 ετών νεαρός αθλητής, έχει διατελέσει ήδη μια απίστευτη πορεία στο χώρο της αναρρίχησης, αφού βρίσκεται στο Top 3 αναρριχητών στον κόσμο!

Ο Alex, που είναι ήδη γνωστός για τις πολύ συχνές επαναλήψεις του σε περίπλοκες σπορ αναρριχητικές διαδρομές, είναι βέβαιο πως θα μας απασχολήσει πολλές φορές στο μέλλον με τις εντυπωσιακές αναρριχητικές του προσπάθειες.

Ο ίδιος, προβάλει τις προσπάθειές του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τόσο με φωτογραφίες όσο και με βίντεο, δίνοντας το ερέθισμα και σε άλλους ανθρώπους να ασχοληθούν με την σπορ αναρρίχηση, δείχνοντάς τους ότι μέσα από σκληρή προπόνηση και ισχυρή πίστη τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Κατά την διαμονή του στο Λεωνίδιο φιλοξενείται από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας και ο ίδιος δηλώνει εντυπωσιασμένος από το μοναδικό φυσικό τοπίο, τις απίστευτες αναρριχητικές διαδρομές του Αναρριχητικού Πάρκου Λεωνιδίου και την μεγάλη δυνατότητα δημιουργίας και άλλων αναρριχητικών πεδίων!

Πηγή: leonidion.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.