Ο Σαβούρδος οδηγεί τον Αχιλλέα στην ασφάλεια

Ο Σαβούρδος οδηγεί τον Αχιλλέα στην ασφάλεια

Νοέμβριος 27, 2023 - 10:59
1 σχόλια

Ο Αχιλλέας έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητος και μετά την ισοπαλία με το Λεωνίδιο και την εκτός έδρας νίκη στο Κορακοβούνι ο Νοέμβριος έκλεισε με ένα σημαντικότατο τρίποντο επί του Ορχομενού.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: 11 βαθμοί σε 7 αγωνιστικές με την ομάδα του Παραλίου Αστρους να μετράει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες έχοντας συνολικό αριθμό σε άμυνα και επίθεση 10 γκολ υπέρ και 8 κατά στην στατιστική απεικόνιση με τους αριθμούς να μαρτυρούν την μέχρι τώρα πορεία της.

Ο Αχιλλέας με το τέλος της 7ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας και την νίκη επί του Ορχομενού που κεφαλαιοποίησε το διπλό στο Κορακοβούνι και την ισοπαλία με το Λεωνίδιο φιγουράρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτό απότελεί ένα credit που πιστώνεται στους ανθρώπους της ομάδας και δη στο τεχνικό team.

Ο Άρης Σαβούρδος και ο Ανδρέας Κασκαμπάς κάνουν δουλειά, έχουν βάλει όρους και αρχές στην ομάδα του Παραλίου Άστρους και αυτό δεν είναι κάτι που λέμε εμείς αλλά το μαρτυρά η γενική εικόνα ως τώρα με τους αριθμούς και την πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Το ότι ο Άρης Σαβούρδος είναι ένας πολύ καλός προπονητής το γνωρίζουμε ωστόσο η παρουσία του στην τεχνική ηγεσία του Αχιλλέα έχει νοικοκυρέψει ποδοσφαιρικά την ομάδα η οποία εντός γηπέδου διέπεται για την σοβαρότητα και τον οργανωμένο τρόπο παιχνιδιού της.

Υπό προϋποθέσεις ο Αχιλλέας θα μπορούσε βαθμολογικά να έχει τσιμπήσει και κάτι παραπάνω όμως και οι 11 βαθμοί που έχει ως τώρα είναι το όχημα που μπορεί να τον οδηγήσουν με ασφάλεια σε μια ανάλογη και γιατί όχι καλύτερη συνέχεια.

Στα μεγάλα points και η εμφάνιση νέων παιδιών στο γήπεδο με τον μετρ του είδους Άρη Σαβούρδου να τους βρίσκει τον ρόλο τους σε μια προσπάθεια ομαλής μετάβασης ενός ταλέντου στις συνθήκες και στον τρόπο με τον οποίο θα μπει στην ομάδα.

Για κάποιους η πορεία του Αχιλλέα μέχρι τώρα ίσως είναι έκπληξη όμως για την διοίκηση της ομάδας όταν έδινε τα κλειδιά στον Άρη Σαβούρδο και στον Ανδρέα Κασκαμπά ήταν το εχέγγυο της αλλαγής σε σελίδας προς το καλύτερο.

Οι άνθρωποι του Αχιλλέα με την αγάπη για την ομάδα τους και την σοβαρότητα τους βλέπουν αυτό που είχαν σχεδιάσει από το καλοκαίρι να γίνεται πράξη μέσα στο γήπεδο.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο άνθρωπος που με το μισό του μισού μπάτζετ από μας είναι πάνω από μας!!! Αλλά σε μας δεν έκανε ήταν λίγος....αν μείνει και δεύτερο χρόνο κάτω βλέπω πρωταθλητές τους ψαροκεφαλους!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.