Ο Σαραντόπουλος έχει σκοράρει κόντρα σε Ερμή και Παναρκαδικό στο Κύπελλο Αρκαδίας

Ο Σαραντόπουλος έχει σκοράρει κόντρα σε Ερμή και Παναρκαδικό στο Κύπελλο Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 18, 2023 - 10:48
0 σχόλια

Ο Θανάσης Σαραντόπουλος έκανε ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα κόντρα στην ομάδα που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον νομό μας σκοράροντας μάλιστα και το πρώτο του επίσημο γκολ με τον Παναρκαδικό σε ένα γήπεδο που αγωνίζονταν εκεί μέχρι πριν από λίγους μήνες.

Πάμε να τα βάλουμε όμως όλα σε μια σειρά καθώς ο Λάκωνας μεσοεπιθετικός ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης και της πρόκρισης του Παναρκαδικού μέσα στην Μελιγού ανοίγοντας λογαριασμό με το τριφύλλι με… Γκολάρα.

Ωστόσο το ιδιαίτερο στατιστικό στοιχείο έρχεται στο ότι ο Θανάσης Σαραντόπουλος σε διάστημα έξι μηνών έχει καταφέρει να σκοράρει στον θεσμό του Κυπέλλου Αρκαδίας και ως παίχτης του Ερμή κόντρα στον Παναρκαδικό και τώρα ως παίχτης του Παναρκαδικού απέναντι στον Ερμή.

Στον ένα χρόνο που βρίσκεται ο «Σάρα» στον νομό μας έχει αγωνιστεί στον Ερμή Μελιγούς και τώρα ανήκει στον Παναρκαδικό με τον ίδιο να έχει βρει δίχτυα στην Τρίπολη πέρσι τον Μάρτιο και στην Μελιγού το περασμένο Σάββατο.

Είναι σίγουρο πως ο Θανάσης Σαραντόπουλος μπαίνει στο γκρουπ εκείνων που έχουν σκοράρει κόντρα στην μια και την άλλη ομάδα κάνοντας το σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα στο Κύπελλο Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.