Ο Πύρρος στην κόκκινη πυρά

Ο Πύρρος στην κόκκινη πυρά

Αύγουστος 18, 2016 - 20:00
1 σχόλια

Άλλες εφημερίδες έχουμε συνηθίσει να κιτρινίζουν τα φύλλα τους -όνομα και μη χωριό- αλλά τσουπ! υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρόν για όλες... Ναι, ναι και για τις περήφανες, ηθικά πλεονεκτικές αριστερές:

Μύγα τσίμπησε την «Αυγούλα» και με αφορμή τις παλιές ένδοξες ολυμπιακές μέρες της άρσης βαρών και το «πυροτέχνημα» των πρωταθλητών χωρίς αθλητισμό, τα έβαλε με τον Πύρρο Δήμα.

Όχι μόνο τα έβαλε με τον Πύρρο Δήμα, αλλά τον έλουσε κανονικά.

Έτσι στα ξαφνικά.

Ευλόγως, λοιπόν, ρωτάει ο κόσμος -και εμείς μαζί- ποιος ο λόγος αυτής της ξαφνικής επίθεσης στο πρόσωπο του ολυμπιονίκη. Και μπορεί να συμφωνούμε με το άρθρο εν μέρει, ως προς το σκέλος της μη συνέχισης των επιτυχιών από τη «χρυσή» σχολή της άρσης βαρών, αλλά η προσωπική και πολιτική επίθεση στον Δήμα είναι εν πολλοίς αδικαιολόγητη -για να μην πούμε σκόπιμη.

Αν, που λέει και ο Τατσόπουλος, ο Δήμας είχε αφήσει το ΠαΣοΚ και είχε ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, η «Αυγούλα» θα έσταζε τη χολή της; Πας μη ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ διώκεται; Θα τους κυνηγάει η «Αυγούλα» με το κονσερβοκούτι;

Διότι, αν δεν μας απατάει η μνήμη μας, δεν βρέθηκε ο Δήμας ντοπαρισμένος. Πασοκαρισμένος βρέθηκε. Να τον κάψουμε στην πυρά για αυτό; Με τους ξενέρωτους, που θα έλεγε και η Αννούλα;

Κρίνετε από την απάντηση του αρθρογράφου της «Αυγής» Δημήτρη Χρήστου στο εξώδικο του Δήμα:

«Ο Πύρρος ή μάλλον αυτός που τον συμβουλεύει και τον παρέσυρε να γίνει βουλευτής Επικρατείας του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ και μαριονέτα στο Κοινοβούλιο, βγήκε επιθετικά όχι για να υπερασπιστεί το άθλημα και τον τρόπο που λειτουργούσε αλλά τον εαυτό του. Θεμιτό μεν, ανεπαρκές δε, όταν μιλάμε για μια θρυλική μορφή του αγωνίσματος. Το εξώδικο που έστειλε στην Αυγή ήταν η ευκαιρία για να εκδηλωθεί πολιτική επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Και απόδειξη η εσπευσμένη παρέμβαση του Ανδρέα Λοβέρδου που έγραψε στο Facebook: Αθλια επίθεση της Αυγής στον Πύρρο Δήμα. Ο λαός, οι πολίτες θα τους τελειώσουν, όποτε γίνουν εκλογές. Κι όσο αργούν, τόσο θα εξατμίζονται. Αυτά από έναν πολιτικό γυρολόγο, συνήγορο υπεράσπισης της διαπλοκής στα ΜΜΕ, που μπήκε στο ΠΑΣΟΚ του 40% και επιβιώνει στο ΠΑΣΟΚ του 6%. Κατάλαβες Πύρρο Δήμα;».

Ενώ αν ο Δήμας δεν ήταν μαριονέτα του ΠαΣοΚ και ήταν πολιτευόμενος αγωνιζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ... Ε, εκεί μόκο! Τι μόκο, δηλαδή, τα πόδια θα του φιλούσατε, θα κάνατε αφιέρωμα στην ελληνική άρση βαρών τύπου σοβιέτ και θα το παίζατε νυχθημερόν.

Κιτρίνισε η «Αυγή» και δεν ροδίζει, Θέμα θυμίζει...

Ειδήσεις: 
Tags: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

O ίδιος πηχτός πολτός που έβγαζε πρώτο το ΠΑΣΟΚ τώρα ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Τα πρόσωπα και η ιδεολογία είναι ο φερετζές για να κρύβεται ο σκοπός: η γεμάτη τσέπη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.