Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί την Δημητσάνα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί την Δημητσάνα

Απρίλιος 22, 2015 - 09:41
2 σχόλια

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Αδελφότητας Δημητσανιτών, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Κανδηλώρο, τον Γεν. Γραμματέα κ. Αθανάσιο Μαγουλιανίτη, τον Ταμία κ. Γ. Νακόπουλο, το Μέλος κ. Χαράλαμπο Κανδηλώρο (Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ καθώς και ο Υποστράτηγος ε.α. της Αστυνομίας κ. Γεώργιο Μαγουλιανίτη, επεσκέφθησαν στις 20/4/2015, κατόπιν πρόσκλησης τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, με καταγωγή από την Δημητσάνα, για να τον συγχαρούν για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Η συνάντηση ήταν πατριωτική και σε φιλικό κλίμα και, του επέδωσαν ως δώρο τους δύο τόμους με την «Ιστορία της Δημητσάνας» του αείμνηστου Γ. Καρβελά.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχθηκε την πρόσκληση που του έγινε να επισκεφθεί την Δημητσάνα και να τιμήσει με την παρουσία του της εκεί εορταστικές εκδηλώσεις, για την πολιούχο Αγία Κυριακή, στις 6,7 Ιουλίου 2015.

Από το zatounanews.gr

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Υποδοχή εξασφαλισμένη από "τακτοποιηθέντες" του ΠΔ 164/2004 που πληρώνονται από "εσωτερικούς δανεισμούς"

..Όλοι οι Δημητσανίτες παρόντες....ίσως ξαναλειτουργήσουν τα Σχολειά μας.....Μεγάλο το μέσον..........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.