Ο Πολ Χατζόπουλος στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ (pics)

Ο Πολ Χατζόπουλος στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ (pics)

Φεβρουάριος 19, 2024 - 22:35
1 σχόλια

Ο Πολ Χατζόπουλος βρέθηκε την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στο γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Ένωσης.

Όλες οι μεγάλες δόξες του παρελθόντος που φόρεσαν την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο αετό ήταν εκεί ανάμεσα τους και ο δικός μας, «θρυλικός» Πολ Χατζόπουλος έχοντας την ευκαιρία να ανταμώσει ξανά με φίλους και παλιους συμπαίχτες.

Στις επίμαχες φωτογραφίες ο Πολ Χατζόπουλος είναι μαζί με τον ισχυρό άνδρα και πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον σπουδαίο Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον έναν και μοναδικό Θωμά Μαύρο και τον ιατρό Λάκη Νικολάου.

«Τομ» και «Πολ» εκτός από συμπαίχτες τους συνδέει μάλιστα και ισχυρή φιλία από τα κοινά τους χρόνια στην ΑΕΚ σε μια βραδιά με την δική της αξία και την δική της ξεχωριστή Ενωσίτικη σημασία για τον ίδιο.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.