Ο πιτσιρικάς που στέλνει τον Αστέρα στο Final-4 της Super League Κ17 (vid)

Ο πιτσιρικάς που στέλνει τον Αστέρα στο Final-4 της Super League Κ17 (vid)

Μάιος 05, 2017 - 20:13
1 σχόλια

Εντυπωσιακές είναι οι επιδόσεις του Γιώργου Μαρίνου το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για 17χρονο εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στην Κ17 του Αστέρα Τρίπολης και έχει οδηγήσει τους Αρκάδες κοντά στο Final Four της Σούπερ Λίγκας, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον επόμενο μήνα και συνήθως προσελκύει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Ο νεαρός άσος μετακόμισε το καλοκαίρι στην Τρίπολη και μέχρι ήμερα έχει καταφέρει να πετύχει 11 γκολ και 7 ασίστ με τους «μικρούς» Αρκάδες, ενώ έχει ξεχωρίσει για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά και την υψηλή του τεχνική κατάρτιση. 

Μάλιστα, για την πορεία του Μαρίνου γνωρίζουν από πρώτο χέρι και οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, οι οποίοι παρακολουθούν από κοντά την Κ17 και έχουν ως στόχο να αναδείξουν τα επόμενα ταλέντα που θα ξεχωρίσουν στην Ελλάδα. 

Εάν οι Αρκάδες κερδίσουν τον Πλατανιά αυτό το Σαββατοκύριακο και ο Ολυμπιακός επικρατήσει της ΑΕΚ, τότε ο Αστέρας θα συμμετάσχει στη μεγάλη διοργάνωση. 

Δείτε σε βίντεο τα 2 γκολ του Γιώργου Μαρίνου στο ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανιώνιο (νίκη με 5-3), ο οποίος έκανε το 2-0 και το 3-0 στον αγώνα: 

Ειδήσεις: 
Video: 

Κ17: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5-3

Κ17: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ 1-0


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.