Ο Πέτρος Πλαντζάς τρελαίνει κόσμο (vid)

Ο Πέτρος Πλαντζάς τρελαίνει κόσμο (vid)

Σεπτέμβριος 23, 2019 - 21:43
0 σχόλια

Λένε πως συνήθως το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά και στην περίπτωση του νεαρού αμυντικού του Α.Ο. Τεγέας Πέτρου Πλαντζά η λαϊκή αυτή ρήση τείνει προς την επιβεβαίωση της.

Ο Πέτρος δείχνει να βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του Βαγγέλη ο οποίος για τρεις δεκαετίες (33 για την ακρίβεια χρόνια) έγραψε την δική του ξεχωριστή ιστορία όχι μόνο με την φανέλα της αγαπημένης του Τεγέας αλλά και συνολικότερα στα Αρκαδικά γήπεδα.

Στα δύο παιχνίδια για τον θεσμό του Κυπέλλου Αρκαδίας που είναι και νικηφόρα για τον Α.Ο. Τεγέας ο 18χρονός Πέτρος Πλαντζάς όχι απλώς συγκαταλέγεται στους διακριθέντες αλλά διεκδικεί τον άτυπο τίτλο του MVP μαζί με 1-2 ακόμα συμπαίχτες του.

Ο Πέτρος Πλαντζάς αγωνιζόμενος ως δεξιός εμφανίζεται ιδιαίτερα βελτιωμένος, συγκεντρωμένος και ώριμός για το νεαρό της ηλικίας του στα δύο αυτά παιχνίδια δείχνοντας απροσπέλαστος αμυντικά, πειθαρχημένος επιθετικά και με μεγάλη αυτοπεποίθηση στις δυνατότητες του.

Ένα ακόμα στοιχείο που τραβάει τα βλέμματα της προσοχής είναι η δύναμη του τόσο στον αέρα όσο και στις μονομαχίες του με το σώμα βγάζοντας ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και τεράστιο πάθος για την ομάδα του ενώ μπορεί να παίξει με είτε στο δεξί άκρο είτε και ως κεντρικός αμυντικος με την ίδια ευκολία.

Κόντρα στη Δόξα ο Πέτρος Πλαντζάς με ένα τρομερό άλμα κέρδισε όλη την άμυνα των Μεγαλοπολιτών και μια εξαιρετικά δυνατή κεφαλιά σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ που είναι το πρώτο του για την εφετινή σεζόν κάνοντας το 2-0 σε εκείνο το σημείο για την Τεγέα.

Ο Πέτρος Πλαντζάς έχει όλα τα στοιχεία βάση και του νεαρού της ηλικίας του για να δουλέψει και να εξελίχθει ακόμα περισσότερο. Ο Πέτρος Πλαντζάς εκτός από το ταλέντο έχει πλάι του το πιο τρανό παράδειγμα... τον πατέρα του με την αγνή και αφοσιωμένη αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Η φωτογραφία είναι από τον Απρίλιο του 2015 όταν ο junior Πέτρος αντικατέστησε τον πατέρα του Βαγγέλη στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του σε μια άκρως μοναδική στιγμή. 

Δείτε στο 1:44 του βίντεο την καταπληκτική κεφαλιά - ρουκέτα του Πέτρου Πλαντζά στο δεύτερο γκολ της Τεγέας στον αγώνα Κυπέλλου Αρκαδίας με την Δόξα Μεγαλόπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Τεγέα - Δόξα Μεγαλόπολης 3-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.