Ο «πεναλτάκιας» Γιώργος Βελισσάρης (vid)

Ο «πεναλτάκιας» Γιώργος Βελισσάρης (vid)

Νοέμβριος 14, 2023 - 11:46
1 σχόλια

Μπορεί η ομάδα του η Τεγέα να γνώρισε την ήττα από την Δημητσάνα με 1-2 ωστόσο ο Γιώργος Βελισσάρης είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης αναμέτρησης πιάνοντας δύο πέναλτι από δύο διαφορετικούς αντίπαλους εκτελεστές.

Στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στα έντεκα βήματα στήθηκε ο μετρ του είδους Γιώργος Καδάς λέγοντας του ένα μεγαλοπρεπές «όχι» και στο δεύτερο μέρος ο Γιώργος Βελισσάρης σταμάτησε από το ίδιο σημείο τον Νώντα Μανδρώνη. Τι άλλο να κάνει ; Σπαθιά να καταπιεί ;

Τα δύο πέναλτι που έπιασε στον ίδιο αγώνα βάζουν στο κάδρο ενός πολύ ξεχωριστού πίνακα τον Γιώργο Βελισσάρη και σίγουρα το γεγονός αυτό αποτελεί για τον ίδιο τον τερματοφύλακα της Τεγέας μια δικαίωση της δουλειάς και της προσπάθειας του.

Μάλιστα με τα δύο πέναλτι που έπιασε στον ίδιο αγώνα ο Γιώργος Βελισσάρης ισοφάρισε την καλύτερη του επίδοση καθώς δύο είχε πιάσει και στο περσινό πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας έχοντας ακόμα δύο αποκρούσεις σε πέναλτι και στο Κύπελλο Αρκαδίας κόντρα στην ΑΕΚ Τρίπολης που χάρισαν την πρόκριση στην ομάδα του.

Το ακόμα πιο αξιοσημείωτο όμως είναι πως ο Βελισσάρης από τα τέσσερα πέναλτι που έχει πιάσει στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας τα τρία είναι κόντρα στην Δημητσάνα καθώς το ένα από τα δύο που είχε αποκρούσει πέρσι ήταν αυτό του Τζάνου στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στις 5 Νοεμβρίου του 2022 στο ίδιο γήπεδο.

Συνολικά ο Γιώργος Βελισσάρης την τελευταία διετία έχει αποκρούσει πέναλτι των Τζάνου, Νίκου Λυμπερόπουλου, Καδά, Μανδρώνη και των Ευγένιου Πετρόπουλου και Ρούμπου στο Κύπελλο Αρκαδίας.

Η έφεση του στα πέναλτι είναι εξαιρετική με την Τεγέα να βγάζει πεναλτάκιδες τερματοφύλακες με τον Γιωργο Βελισσάρη να ακολουθεί τα χνάρια του Γιάννη Κωνσταντόπουλου.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο πεναλτάκιας Γιώργος Βελισσάρης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τι εμμονή και αυτή; Ποιον ενδιαφέρει αυτή η τόσο ενδελεχής ανάλυση; Κάτι άλλο πιο ουσιώδες δεν υπάρχει να ασχοληθείτε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.