Ο Πανθυρεατικός του «τώρα» με προοπτική το… Μέλλον

Ο Πανθυρεατικός του «τώρα» με προοπτική το… Μέλλον

Ιανουάριος 16, 2024 - 11:34
8 σχόλια

Ο Πανθυρεατικός είναι μια ομάδα που σφύζει από ταλέντο έχοντας ρίξει όλο του το βάρος στις νεαρές ηλικίες και στα πολλά ταλέντα που διαθέτει στο ρόστερ του έχοντας κατά του νου το… Μέλλον.

Επίσης, ο Πανθυρεατικός είναι μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, με έναν έμπειρο και εξαιρετικό προπονητή τον Κώστα Καλογιαννίδη που η πορεία του έχει δείξει πως ξέρει να φτιάχνει ομάδες αλλά και να βελτιώνει αλλάζοντας πολλές φορές επίπεδο ποδοσφαιριστές, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για νεαρούς.

Οι Αστρινοί προσπαθούν και επιχειρούν να παίξουν ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουν, να βάλουν τα στοιχεία τους και μέσα από το πλάνο , την συνοχή, την κυκλοφορία της μπάλας, τους αυτοματισμούς και τα πολύ καλά τους τρεξίματα να επιβάλουν τους όρους τους στους αγώνες.

Τα πολλά είναι η αλήθεια νέα παιδιά που μπαίνουν και μπολιάζονται στις συνθήκες της πρώτης ομάδας αποκτούν κατανεμημένους ρόλους σε μια διαδικασία που φέρει κανόνες και τεχνογνωσία για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν ισότιμα μέλη του ρόστερ.

Το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος βρήκε τους κιτρινόμαυρους στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Αρκαδίας με 17 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες και με αριθμητικό απολογισμό 19 γκολ υπέρ και 13 κατά.

Σε μια συνεχή διαδικασία εξέλιξης μιας ομάδας που θέλει να φτιάξει από την αρχή το νέο ποδοσφαιρικό της μοντέλο χρειάζεται σαφώς χρόνος και υπομονή με τον Κώστα Καλογιαννίδη να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο με τον οποίο το σύνολο του θα αποκτήσει την δική του ποδοσφαιρική ταυτότητα.

Ταυτόχρονα, και αυτό έχει την δική του ξεχωριστή σημασία ο Πανθυρεατικός είναι η ομάδα με τον μικρότερο μέσω όρο ηλικίας στα παιχνίδια του καθώς έχουν δοθεί ευκαιρίες σε πολλά πιτσιρίκια κάνοντας την εμφάνιση τους στα παιχνίδια της Α’ Αρκαδίας.

Οι Αστρινοί είναι ωραία ομάδα και μάλιστα με μεγάλο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον αναφορικά πάντα με τις προοπτικές εξέλιξης που υπάρχουν και σίγουρα η χρονιά αυτή αποτελεί την μετάβαση σε μια νέα εποχή.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Καλοί οι Αστρινοί αλλά και πάλι εκτός στόχων. Αλλιώς ξεκίνησαν στην αρχή και αλλιώς το στρίβουνε στη μέση. Και πάλι την καραμέλα των ταλέντων. Τελικά ποια είναι τα ταλέντα ο γάλλος τερματοφύλακας, ο τσίωρος, ο τακλής και ο χαρμπαλής. Ο Σαβούρδος που έφυγε για τη δεύτερη ομάδα του Αστέρα δε θεωρείτσι ταλέντο γιατί 19 χρονών παίζεις στην Super league βλέπε κωνσταντέλια. Η ο ράλλιος που είναι φαντάρος. Ο δε κόλλιας ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Μελιγού και μετά πήγε στον Αστέρα. Καλό είναι τέτοια άρθρα. αυτοί που τα γράφουν, να σκέφτονται πολύ πριν τα στείλουν γιατί ο κόσμοςπου ξέρει γελάει

Ευτυχώς που ήρθε ένας προπονητής και έβγαλε έναν παίχτη σε μια μεγάλη κατηγορία!!! Μπράβο Κώστα και πολλά συγχαρητήρια στον σαβούρδο και στην διοίκηση του πανθυρεατικού!!!

Έχει πολλά ταλέντα αυτή η ομάδα ακόμα να στελεχώσει τον αστέρα και άλλες ομάδες σε μεγαλύτερες κατηγορίες αρκεί ο προπονητής να κάνει το σωστό για αυτά τα παιδιά.

Δεν μπορούν να έχουν όλες οι ομάδες 100.000 μπατζετ ούτε να παρακαλάνε δήμο και περιφέρεια να τους δώσουν λεφτά.τουλαχιστον στον Πανθυρεατικό αύριο να πουν οι «ξένοι» ότι φεύγουν ομάδα έχουν..

Ρε παίδες αυτά που κάνει ο καλογιαννιδης τα έκανε και ο σαβουρδας και καλύτερα άλλοι ήταν οι στοχοι

καλο το λιβανισμα για κωστακη και αρη αλλα αποτυχημενοι και οι δυο ο πρωτος γιατι αλλα εταζε και αλλα του βγηκαν ο δευτερος οι παραλιωτες λενε ποτε να τελειωσει το πρωταθλημα τετοια κατρακιλα για τον αχιλλεα δεν εχει ξανασυμβει ασε που προπονηση δεν γινεται αυτη ειναι η αληθεια

Όλοι οι παίχτες είναι του Άρη ! Ο Κωστής δεν έχει καμία δουλειά ! Αυτό είναι το σωστό ! Τι να λέμε ! Πέρσι με Άρη στη μέση φέτος με καλογιαννιδη στη μέση !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.