Ο Πανθυρεατικός το ντέρμπι

Ο Πανθυρεατικός το ντέρμπι

Νοέμβριος 02, 2014 - 19:00
1 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης φιλοξένησε τον Πανθυρεατικό στην Κάρτσοβα και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από την ομάδα του Άστρους. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Βασίλης Μπάρλας με κεφαλιά στο 65’.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε την κυκλοφορία της μπάλας χωρίς ωστόσο να μπορεί να ολοκληρώσει μια επίθεση με αξιώσεις. Από την άλλη ο Πανθυρεατικός βρήκε απέναντι του μια πολύ καλά στημένη ομάδα και δυσκολευόταν να παίξει το παιχνίδι του με αποτέλεσμα τις φάσεις που έκανε να προήλθαν από μακρινά σουτ και από ατομικές ενέργειες. Οι φιλοξενούμενοι  μέσα σε ένα λεπτό βρέθηκαν κοντά στο γκολ αλλά ούτε ο Χατζηγιάννης στο 23’ ούτε ο Γιάννης Αδάμης  στο 24’ δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η ΑΕΚ είχε στην κατοχή της την μπάλα και έχασε μια τρομερή ευκαιρία με τον Μάρκο να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας και βγήκε μόνος του απέναντι στον Σούρσο αλλά ο τερματοφύλακας του Πανθυρεατικού έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση αλλά όπως στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τις επιθέσεις τους. Δυο μεγάλες ευκαιρίες έγιναν στο 55’ για την ΑΕΚ. Μετά από κόρνερ του Σπύρου Λαγού ο Ζάβος έπιασε την κεφαλιά την οποία έδιωξαν οι αμυντικοί του Πανθυρεατικού και στην συνέχεια το σουτ του Τέρζη έδιωξε ο Σούρσος. Η ομάδα του κ. Σαβούρδου πήρε τα πάνω της και κέρδισε χώρους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα στο 65’ ο Βασιλής Μπάρλας μετά από κόρνερ να πιάνει την κεφαλιά και να νικάει τον Κοκκινάκο. Μετά το γκολ η ΑΕΚ κυνήγησε το γκολ που θα έφερνε το παιχνίδι και πάλι στην ισοπαλία αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι ο Πανθυρεατικός έκανε το 4/4 και βρίσκεται στην κορυφή με 12 βαθμούς.

ΑΕΚ Τρίπολης: Κοκκινάκος, Παρασκευόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Σπανάκης, Πάκος, Τερζής, Ζάβος (76’ Αναστασόπουλος), Λιακόπουλος, Μάρκος (86’ Καλομιτσίνης), Λαγός, Κατσαρός.

Πανθυρεατικός: Σούρσος, Μπάρλας Βα., Κοδέλλας (45’Μπάρλας Γ.) , Σακελλαράκης, Αδάμης Δημ., Λυτρίβης, Χατζηγιάννης (45’ Ιατρίδης), Αδάμης Γ., Μπάρλας Κων (86’ Πολυμενάκος)., Σαμαρτζής, Αγγελόπουλος   

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.