Ο Παναρκαδικός έσπασε το αήττητο του Λεωνιδίου

Ο Παναρκαδικός έσπασε το αήττητο του Λεωνιδίου

Δεκέμβριος 11, 2023 - 09:58
5 σχόλια

Ο Παναρκδικός έσπασε το αήττητο σερί του Λεωνιδίου κερδίζοντας το μέσα στο γήπεδο του στην Νότια Κυνουρία με 0-2 στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Στο ερυθρόλευκο αήττητο σερί που κρατούσε για 35 παιχνίδια και συνολικά για 20 ολόκληρους μήνες και τελικά το έσπασε ο Παναρκαδικός καθώς τελευταία ήττα είχε έρθει στις 10 Απριλίου του 2022 και πάλι στην Νότια Κυνουρία από τις Βρασιές.

Παράλληλα έσπασε και το αήττητο σερί Φώντα Καζακόπουλου στην Α’ Αρκαδίας καθώς ο νεαρός τεχνικός μετρούσε ως προπονητής του Λεωνιδίου μαζί με το περσινό αήττητο πρωτάθλημα 26 νίκες και 7 ισοπαλίες.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Σπύρου Λαγού κόντρα στο καλό του φίλο Φώντα Καζακόπουλο με τους δυο τους στα τρία παιχνίδια που έχουν βρεθεί να μετρούν από μία νίκη και μια ισοπαλία.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Λεωνιδίου πολύ ταλαιπωρημενος. Οι ομάδες όταν χτίζονται, πρέπει να φροντίζουν πρώτα ο αγωνιστικός χώρος να είναι χαλι. Όσο για τη διαιτησία κατώτερη των περιστάσεων, αλλά όταν έχεις ομάδα κερδίζεις και τη διαιτησία. Το πρώτο γκολ ήταν δώρο στην ομάδα του Παναρκαδικου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Λεωνιδίου ότι δεν έχει πάγκο. Άρα χωρίς λύσεις από τον πάγκο δεν πας πουθενά.

Ήρθε η ώρα οι ομάδες της Κυνουρίας να μαζευτουν και να αποφασίσουν για κοινό υποψήφιο στις εκλογές της ΕΠΣ φτάνει

Τα παιδιά του Λεωνιδίου διώξατε για να φέρετε από δεξιά αριστερά από λακωνια χωρίς να έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.