Ο παλμός των Εκλογών 2023: Ζωντανή μετάδοση - Πολιτική συζήτηση υποψηφίων Βουλευτών Αρκαδίας

Ο παλμός των Εκλογών 2023: Ζωντανή μετάδοση - Πολιτική συζήτηση υποψηφίων Βουλευτών Αρκαδίας

Μάιος 16, 2023 - 21:02
79 σχόλια

Λίγο πριν από τις εκλογές της Κυριακής 21 Μαΐου, το Arcadia Portal και το «Καφενείο της Μεγαλόπολης» διοργανώνουν live συζήτηση μεταξύ των υποψήφιων βουλευτών Αρκαδίας (αλφαβητικά) Ευάγγελου Γιαννακούρα (ΠαΣοΚ - Κίνημα Αλλαγής), Απόστολου Σπυρόπουλου (Νέα Δημοκρατία) και Χρήστου Στάικου (ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία).

Την εκπομπή μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο Facebook του Arcadia Portal και του «Καφενείου της Μεγαλόπολης», αλλά και στο κανάλι μας στο YouTube στις 20:30 την Τρίτη 16 Μαΐου.

Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις θέσεις τους επί συγκεκριμένων θεμάτων και προβλημάτων της Αρκαδίας.

 

Χορηγοί:

Ζούζουλας - Volterra - Σάββας Coffee House and more - Τυροκομικά Μπαζιωτάκης - Villagio

 

Video: 

Εκλογές 2023: Πολιτική συζήτηση υποψηφίων Βουλευτών Αρκαδίας


79 Σχόλια

Κατά την άποψη μου δυο θα είναι οι βασικές συλλογιστικές θα κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών αυτής της Κυριακής. Η πρώτη είναι: Αν οι Έλληνες δεχτούν τα ψίχουλα & τα τυράκια του Μητσοτάκη όπως τα δέχτηκαν οι γείτονες μας οι Τούρκοι, τότε πάμε για άλλη μια τετραετία με τη καταστροφική κυβέρνηση της ΝΔ. Δεδομένου φυσικά όπως πολύ καλά ξέρουν & της μιντιακής υπεροπλίας που κατέχουν Ερντογάν & Μητσοτάκης σε Τουρκία & Ελλάδα αντίστοιχα.

Η δεύτερη είναι: ΟΙ Έλληνες δεν τσιμπάνε με τα ψίχουλα και τα τυράκια του Μητσοτάκη & τον τιμωρούν που καλλιέργησε την αισχροκέρδεια των καρτέλ σε Καύσιμα, Ηλεκτρική Ενέργεια, Sυper Market, για την συνέχιση της φτωχοποίησης μας, για τις αντιδημοκρατικές παράνομες παρακολουθήσεις, για τη δολοφονία στα Tέμπη, τους νεκρούς από COVID κ.λ.π.

Θέλω να πιστεύω πως τη Κυριακή θα έχουμε το δεύτερο σενάριο. Αν ναι τότε θα ρισκάρω να κάνω μια πρόβλεψη. Στις 7:30 το απόγευμα τα πρώτα αποτελέσματα θα δείχνουν νικητή των εκλογών τη ΝΔ!!! Όμως γύρω στις 8:30 τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να έρχονται με αντιστροφή του κλίματος & διαρκή άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς όμως να είναι τίποτα ξεκάθαρο. Μέχρι νωρίς το πρωί θα έχουμε πιθανή οριακή επικράτησή όποιου από τα δυο κόμματα τελικά κερδίσει.

Δηλαδή, πάνω-κάτω ότι έγινε στη γείτονα χώρα. Αισιόδοξο σενάριο. Όπως και να ΄χει δεν μου φτάνει. Δεν γίνομαι υπεύθυνος πολίτης αν μου επιτρέπουν να ψηφίζω κάθε τόσο για το ποιος θα αναλαμβάνει την εκτελεστική εξουσία. Κεντρικό εργαλείο της δημοκρατίας είναι η Βουλή, το ξεχνάμε ή το αγνοούμε. Το κοινοβούλιο με αντιπροσωπεύει, όχι η κυβέρνηση. Κάτι ήξεραν οι αρχαίοι.

Stoixos πότε γύρισες από Άγκυρα καί Χειμάρα;;;

Αν μετά από μια τέτοια καταστροφή στη χώρα επικρατήσει λόγω μιντιακής υπεροπλίας η ΝΔ, τότε θα ζήσουμε καταστροφή χωρίς προηγούμενο! Αυτά που ζήσαμε εδώ & 13 χρόνια δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ζήσουμε τα επόμενα! Τα πετσωμένα ΜΜΕ παρέχουν τρομερή ασπίδα στην ΝΔ. Να το πω αλλιώς. Αν ήταν κυβέρνηση π.χ. ο Σύριζα & είχαμε χιλιάδες αδικοχαμένους Έλληνες από Covid. Αν ο Τσίπρας παρακολουθούσε Ευρωβουλευτές, Αρχηγούς Kομμάτων & Στρατού, Υπουργούς, Επιχειρηματίες κ.λ.π.. Αν καλλιεργούσε την αισχροκέρδεια. Αν δολοφονούσε 57 νέους. Αν γίνονταν όλα αυτά, λέτε να έβγαινε ξανά ο Σύριζα;

"ΕΛΣΤΑΤ: Μόλις το 1,9% των Ελλήνων δηλώνει ικανοποιημένο από την οικονομική του κατάσταση." Το δόγμα του σοκ που έλεγα. Για τον φτωχό η ελευθερία επιλογής είναι ένα ανεπίτρεπτο λούσο. Έλα κυρ Παντελή, τι είπες, δεν άκουσα...

Ας εξηγήσει κάποιος στον Stoixo ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των εκλογών στην χώρα μας θα έχουμε στις 20:00, το 25% των αποτελεσμάτων, στις 21:00 το 80% και σταυροδοσία στις 11:30 με 12:00. Πρωτοφανές. Πιερρακάκης. Ας του πει κάποιος ότι η ΝΔ ψηφίστηκε από το 40% το 2019 για συγκεκριμένα πράγματα και αυτά ακριβώς έκανε, επίσης πρωτοφανές στην κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας. Πάντως αφού πιστεύει ότι ο Σύριζα μπορεί να βγει πρώτο κόμμα, ας παίξει 100€. 5,00 δίνει το στοίχημα για τον Σύριζα και 1,14 για την ΝΔ.

@14:28 - Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα δεν βρίσκεις εργάτη να δουλέψει, ξενοδοχείο να κοιμηθείς, σε κάθε τριήμερο γίνεται πανικός αλλά ο stoixos (σαν να λέμε ο Αλέκσης), λέει ότι η χώρα καταστράφηκε!!! Ρε που τους βρίσκετε αυτούς; Τι φυντάνια είναι τούτα; Εγώ πάντως έχω συμβουλεύσει επανειλημμένος να κρατήσετε δυνάμεις για το κορίτσι που έρχεται. Πως το λέει; "Πάει ο παλιός ο ...χρόνος..." Απλά δεν θα έρθει ο νέος με τα δώρα αλλά η νέα με τα δώρα.

"Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δε βρίσκονται στις δημοσκοπήσεις. Διότι 5 στους 7 ερωτηθέντες δεν απαντούν. Ξέρετε γιατί δεν απαντούν; Γιατί είμαστε στην εποχή του Predator και ο κόσμος φοβάται να πει ότι δεν ψηφίζει Μητσοτάκη την ώρα που η κλήση του καταγράφεται." QUIZ. Ποιος το είπε αυτό; Ο Πάνος Καμμένος; Ο Βελόπουλος; Ο Ντόναλτ Τράμπ; Ο Αλέκσης; Όποιος το βρει κερδίζει το μεγάλο βραβείο του ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ 2023.

Σε άλλη χώρα ζεις άνθρωπε μου;; Με 800 πάς εσύ να δουλέψεις στην εστίαση σε νησί;; Δεν φτάνουν ούτε για τα προσωπικά σου έξοδα. Καί βέβαια ξέχνα το οκτάωρο.

Παράτα μας με τα.... θαύματα τού Πιερακακη. Αυτά πού λές στις εκλογές έγιναν προχτές στην Τουρκία. Ο Πιερακακης αντιγράφει τούς έξω καί αυτά έχουν εφαρμοστεί εδώ καί πολλά χρόνια. Τώρα κάποιοι νομίζουν ότι κάνει κάτι τρομερό. Έλα....

Δεν ξέρω τι θα είναι πιο ωφέλιμο για την χώρα. Να βγεί ο Τσίπρας & να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι της αισχροκέρδειας, των θανάτων από Covid, των παράνομων παρακολουθήσεων, της Novartis & της δολοφονίας στα Τέμπη αλλά να "εξαναγκαστεί" σε νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μαζί με νέες μειώσεις μισθών & συντάξεων ή να βγεί ο Μητσοτάκης να τη γλιτώσουν για όλα τα ποιο πάνω αλλά να "φάει" αυτός την νέα χρεοκοπία. Αυτός μας οδήγησε 4 χρόνια τώρα σε αυτό το χάλι. Αυτός πρέπει να πληρώσει. Εμείς, οποίος & αν βγεί, πάλι στην τελικά θα τη πληρώσουμε.

Εσύ νομίζεις ότι όλοι είναι φανατικλες σαν τα μούτρα σου. Φυσικά υπάρχει μεγάλος αριθμός πολιτών πού δεν γουστάρουν για πολλούς λόγους να απαντήσουν. Πού είναι το περίεργο;;;;

Stoixos, απαντάς από μόνος σου στο ρητορικό σου ερώτημα. Βάζεις σε εισαγωγικά το "εξαναγκαστεί" υπονοώντας ότι το τσογλανάκι είναι ίδιο ολόιδιο με τον κούλη. Κανείς από τους δύο δεν είναι ωφέλιμος, η απάντησή σου. Το "όλοι ίδιοι είναι" είναι σλόγκαν της πιο μαύρης ακροδεξιάς. Το λένε επίσης εκείνοι που δεν ξέρουν τίποτα από δημοκρατία, όπως η μάνα μου, 89 χρονών, που ψήφιζε ΕΡΕ, βασιλιά και Ν.Δ. γιατί έτσι θα ψήφιζε ο παππούς μου. Μη φοβάαι, οι χρεωκοπίες ανήκουν σε προηγούμενες εποχές, έπρεπε να δώσουν ένα σκληρό μάθημα στους ευρωπαίους, τώρα μάς τα παίρνουν χωρίς κομματική μεσολάβηση.

Stoixos, απαντάς από μόνος σου στο ρητορικό σου ερώτημα. Βάζεις σε εισαγωγικά το "εξαναγκαστεί" υπονοώντας ότι το τσογλανάκι είναι ίδιο ολόιδιο με τον κούλη. Κανείς από τους δύο δεν είναι ωφέλιμος, η απάντησή σου. Το "όλοι ίδιοι είναι" είναι σλόγκαν της πιο μαύρης ακροδεξιάς. Το λένε επίσης εκείνοι που δεν ξέρουν τίποτα από δημοκρατία, όπως η μάνα μου, 89 χρονών, που ψήφιζε ΕΡΕ, βασιλιά και Ν.Δ. γιατί έτσι θα ψήφιζε ο παππούς μου. Μη φοβάαι, οι χρεωκοπίες ανήκουν σε προηγούμενες εποχές, έπρεπε να δώσουν ένα σκληρό μάθημα στους ευρωπαίους, τώρα μάς τα παίρνουν χωρίς κομματική μεσολάβηση.

Υπάρχουν στοιχεία που να λένε ότι ένας ασθενής COVID σε κρίσιμη κατάσταση είναι καλύτερα να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ και ότι δεν είναι το ίδιο με το να νοσηλεύεται εκτός ΜΕΘ; Έχετε τέτοια στοιχεία; Εγώ δεν έχω. Ποιος το ρωτούσε ο πρωθυπουργός της χώρας Μητσοτάκης; Ο Βαγγέλης ο σουγιάς, ο αλλοδαπός που μόλις ήρθε από το Πακιστάν;

Stoixos δυστυχώς στην διαχείρηση του covid (υγειονομική δικτατορία )συμφώνησαν οι Συριζαίοι και το ΠΑΣΟΚ περισσότερο από ολους ,μόνο αυτό ψηφισε για πρόστιμο στους ανεμβολιαστους άνω τον 60 .Στο Depate οι δημοσιογράφοι δεν έθιξαν καθόλου το θέμα (υποχρεωτικοί εγκλεισμοί ,μασκοφοριες και υποχρεωτικοτητες )Για αυτό εγώ επειδή δεν ξεχνώ ψηφίζω πνοή Δημοκρατίας του Δημήτρη Κούβελα που κατεβαίνει και στην Αρκαδία υποψήφιος ,λόγω καταγωγής του από εδώ .Αλλά ΝΑΙ μακάρι να βγει ο Κρυφακουλης και να διαχειριστεί τα χάλια που αυτός δημιούργησε .Όχι την κάνουμε για Παρίσι στην αδερφούλα μας και ΗΠΑ

Παύλο Λουκουμά το ψηφιακό έργο έπρεπε να έχει τελειώσει από την Ολυμπιάδα ,αλλά έφαγαν τα λεφτά όλοι τους .Ούτε το Κτηματολόγιο δεν έχει τελειώσει ακόμα όταν η Τουρκία έχει εδώ και 80 χρόνια .Όσο για τα ξενοδοχεία ας μην έριχναν δουλειά και ιδρώτα οι ιδιοκτήτες των ομίλων και θα τους τα γέμιζε ο Κρυφακουλης στάνταρ .

Μάλλον επειδή οι επιχειρήσεις δεν βρίσκουν εργάτες και οι εκδρομείς ξενοδοχείο να κοιμηθούν, η Ελλάδα είναι 3η από το τέλος σε αγοραστική δύναμη (στοιχεία Eurοstat). Δε βρίσκουν που να τα ξοδέψουν και οι επιχειρήσεις (σε μισθούς) και οι καταναλωτές (σε κρεβάτια να κοιμηθούν. Έτσι εξηγείται...... Τουλάχιστο έχουμε ανάπτυξη, μείωση του χρέους και αύξηση μισθών......

16:14 Ας εξηγήσει καποιος σε σένα το γιουσουφάκι της δεξιάς ότι χέσ@@κε ο κοσμάκης που δεν έχει να φάει και δεν του φτάνουν τα λεφτά για να βγάλει το μήνα, αν θα βγουν γρήγορα τα αποτελέσματα των εκλογών. Εμένα σε τι θα με βοηθήσει αυτό; Θα αυξήσει το μισθό μου ή μήπως θα μου μειώσει την τιμή του ρεύματος; Μπετόστοκε βολεμένε που θα μιλήσεις κιόλας

TA ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ 2015-2019 ΑΧ ΜΑΝΟΥΛΑ !

@22:06 Η ΝΔούλα της προδοσίας της Μακεδονίας και των εισαγόμενων πακιστανών δεν είναι δεξιά. Είναι κέντρο, Είναι γαλάζιος $ΥΡΙΖΑ. Χωνέψτε το. Κατά τα άλλα σωστά τα είπες για το e-κλογομαγείρεμα που θα γίνει σε χρόνο dt

19:35 αν & θεωρώ αρκετά πιθανό να “εξαναγκαστεί” ο Τσίπρας για δεύτερη φορά, όπως τότε, τη πρώτη φορά, το 2015, ελπίζω το 2023+ πραγματικά να διαψευστώ πανηγυρικά. Παράλληλα ελπίζω να μην διαψευστώ για τις εξαιρετικά αναγκαίες καταδίκες των υπευθύνων για τα τόσα σκάνδαλα & τους θανάτους που έχουν διαλύσει τη χώρα, την οικονομία & τη κοινωνία μας. Όμως δυστυχώς μέχρι σήμερα η εμπειρία σε αυτόν τον τόπο μας έχει διδάξει πως άλλα ελπίζουμε & επιθυμούμε, αλλά στο τέλος άλλα γίνονται. Κάνω λάθος; Κρατάω λοιπόν μικρό καλάθι & για τον Τσίπρα ελπίζοντας όμως αυτή τη φορά να μας εκπλήξει ευχάριστα.

40% πήρε το 2019 η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη για ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα και αυτό το πρόγραμμα εφάρμοσε. Παρότι είχαμε προσφυγική κρίση, πανδημία, πληθωριστική κρίση λόγω πολέμου στην Ουκρανία κτλ. Ότι είχε υποσχεθεί η ΝΔ αυτό έκανε. Μείωση φόρων, αύξηση μισθών, αύξηση επενδύσεων, μείωση ανεργίας, ψηφιακό κράτος, ισχυρή άμυνα. Για τα επόμενα χρόνια υπόσχεται ακόμα υψηλότερους μισθούς, καλύτερο ΕΣΥ, ακόμα μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στο βαθύ κράτος. Το 2019 αυτό που είπε ο Μητσοτάκης το έκανε.

Το Πρόγραμμα της ΝΔ το 2019: -Ισχυρή Ανάπτυξη με επενδύσεις = Σήμερα ξέρουμε πως αύξησε τη κερδοφορία των Μεγαλοεργολάβους. -Πολλές, νέες, καλύτερες δουλειές = Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; -Λιγότεροι φόροι – Μεγαλύτερο εισόδημα = Αυτό που ζούμε σήμερα είναι οι… Λιγότεροι φόροι – Μεγαλύτερο εισόδημα, προσφορά της ΝΔ!!! -Νέο Κοινωνικό συμβόλαιο εργαζομένων, κράτους, επιχειρήσεων = Κάθε Έλληνας εργαζόμενος νιώθει στο πετσί του αυτό το Κοινωνικό συμβόλαιο της ΝΔ. -Αξία στην ακίνητη περιουσία = Για τους παγκόσμιους γύπες & τα αρπακτικά! ….συνεχίζεται.

-Στήριξη της οικογένειας, αντιμετώπιση του δημογραφικού = Χωρίς σχόλια!!! -Αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη = π.χ. Ξυλοδαρμοί στη Νέα Σμύρνη! -Ποιοτική δημόσια υγεία = Χιλιάδες αδικοχαμένοι από COVID με την υπογραφή Μητσοτάκη!!! -Ασφάλεια για όλους = Βλέπουμε Τέμπη -Φύλαξη των συνόρων, αντιμετώπιση μεταναστευτικού = Καταδίκες της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο! -Σύγχρονα δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια = Εννοούσαν ΜΑΤ παντού! -Προστασία περιβάλλοντος και βιώσιμη ανάπτυξη = π.χ. Καίμε την Αττική και η Εύβοια. ….συνεχίζεται.

-Κράτος αποτελεσματικό και φιλικό στον πολίτη = βλέπε: Χιλιάδες Παράνομες παρακολουθήσεις -Αναγέννηση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας = Συρρίκνωση της γεωργίας και ιδίως της κτηνοτροφίας κατά σχεδόν 10% -Ολοκλήρωση των εθνικών μας υποδομών = Βλέπε: Τέμπη -Η Ελλάδα αποκτά ξανά φωνή στην Ευρώπη ανά τον κόσμο = Όλος ο πλανήτης μιλάει για τις παράνομες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ του Μητσοτάκη. Ερώτηση: Αλήθεια οι νέες ανακεφαλαιοποιήσεις των Ιδιωτικών Τραπεζών είναι στο πρόγραμμα του 2023 ή όχι; Αν ΝΑΙ πάμε για τα 70 για τη σύνταξη; Και ο κατώτερος μισθός που θα πέσει;

21:18, stoixe, οφείλουμε να δώσουμε άλλη μια ευκαιρία στον Τσίπρα. Μην ξεχνάτε ότι του παρέδωσαν την Ελλάδα χρεωκοπημένη με άδεια ταμεία και μνημόνια υπογεγραμμένα. Εξαναγκάστηκε σε υπαναχωρήσεις γιατί αν δεν το έκανε θα πτωχεύαμε κακά τα ψέματα. Στη διαχείριση της πανδημία πάλι δεν μπορούσε να πέι κόντρα σε όλη την ιατρική που επικροτούσε τα μέτρα, τα οποία αποδείχτηκαν τουλάχιστον μη αποδοτικά και πολλές φορές καταστροφικά. Από την άλλη έχουμε έναν Μητσοτάκη που διέλυσε όλη τη μεσαία τάξη, με ρήτρες αναπροσαρμογής, με βενζίνη και πετρέλαιο 2 ευρώ, με τα lock down. ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΦΤΕΙ

Ο Μητσοτάκης Παύλε μας παρείχε την ακριβότερη βενζίνη και πετρέλαιο στην Ευρώπη, το ακριβότερο ρεύμα. Φρόντισε να μειώσει στο μισό την αγοραστική μας δύναμη κρατώντας φηλά τον ΦΠΑ με 14% πληθωρισμό. Μας πρόσφερε και μια δημοκρατία κατακρεουργημένη αφού παρακολουθούσε παράνομα το μισό πολιτικό, στρατιωτικό και επιχειρηματικό σύστημα της χώρας. Η μόνη απάντησε σε όλα αυτά είναι ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ μόνο αυτό τον πονάει

Και οι νέοι μας να μην ξεχνάνε την στοχοποίηση Μητσοτάκη στην πανδημία. Αυτοί έλεγε είναι κυρίως οι υπαίτιοι της μετάδοσης. Ήθελε να το παιρνάνε για κανονικότητα 20 χρονών παιδιά να είναι κλεισμένα σε ένα σπίτι δύο χρόνια. Δύο χρόνια απο τα καλύτερα της ζωής τους που δεν γυρίζουν πίσω. Οι κυνηγοί και οι ψαράδες να μην ξεχνάνε πως στο κυνήγι πάνω στα βουνά κολλούσε, κολλούσε και στην παραλία. Στη βόλτα που έκανε ο ίδιος πάνω στο βουνό αγκαλιά με άλλους δεν κολλούσε. Μην ξεχνάνε και οι υγειονομικοί που ενώ είχαν νοσήσει τους εξανάγκασε σε εμβολιασμό λέγοντας πως δεν είχαν αντισώματα. Μην ξεχνάτ

Ο Nίκος Καραχάλιος πρώην Σύμβουλος Στρατηγικής των Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε ερώτηση για το ενδεχόμενο εκλογικής νοθείας. απαντά «ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν ορρωδεί προ ουδενός». Σας τα λένε οι δικοί σας. Ο κούλης δεν έχει σχέση με τη δεξιά παράταξη, όσο παραμένει στην ηγεσία της Ν.Δ. τόσο μεγαλύτερη ζημιά κάνει. Πάρτε το χαμπάρι. Μα, καλά, δεν έχετε κάποιον άλλο αξιόλογο;

2 χρόνια ήταν κλειστός όλος ο πλανήτης, όχι μόνο η Ελλάδα. Σταματήστε να γράφετε ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Να κάνετε αντιπολίτευση με σοβαρά επιχειρήματα, όχι με ψεκασμένες θεωρίες. Σε όλο τον κόσμο υπήρξαν τα ίδια μέτρα περιορισμού με ελάχιστες εξαιρέσεις. Πέθαναν αρκετοί Τριπολιτσιώτες από Covid για να έχετε το θράσος μερικοί να γράφετε τέτοιες χαζομάρες. Ούτε τις μνήμες τους δεν σέβεστε;

11:18 διαφωνώ! Δεν οφείλουμε τίποτα σε κανέναν. Στις Πραγματικές Δημοκρατίες δεν οφείλουμε τίποτα στους αντιπρόσωπούς μας, αυτοί οφείλουν να μας αντιπροσωπεύουν, τελεία! Φυσικά δεν έχω αυταπάτες…. σε καμία χώρα αυτό δεν γίνεται, ιδίως στις καπιταλιστικές…. όμως στην Ελλάδα, η έννοιά Πραγματική Αντιπροσώπευση δηλαδή Πραγματική Δημοκρατία θεωρείτε κάτι σαν ένα όνειρο βλαμμένων Αριστερών! Επίσης το 2010-2015 είχαμε ήδη πτωχεύσει, το πολύ πολύ να κάναμε & μια στάση πληρωμών προς τους δανειστές(& όχι όπως έγινε προς τους Πολίτες), όπως έχουν κάνει τόσες & τόσες χώρες, κάτι που στο τέλος θα κάνουμε.

Stoixe το έχεις κάψει το θέμα. Ούτε ο Βαξ και βάνης δεν τα πιστεύει αυτά που γράφεις. Οι 2 φαρμακοβιομηχανίες στην ΒΙ.ΠΕ. είναι ψέμα; Τα Ναυπηγεία στην Ελευσίνα είναι ψέμα; Η μείωση της ανεργίας είναι ψέμα; Η αύξηση του βασικού μισθού είναι ψέμα; Το τεράστιο άλμα στο ψηφιακό κράτος είναι ψέμα; Η θωράκιση των συνόρων είναι ψέμα; Τα Ραφάλ είναι ψέμα; Αλλά σε ποιον απευθύνομαι; Στον οπαδό του συνεργάτη του Πάνου Καμένου. Οπότε τσάμπα μιλάω. Ποιος το είπε; Ο Τσίπρας. Ε τότε δεν έχει καμία σημασία. Το ίδιο και με εσένα.

@12:38 - Τον Αντώναρο είχαν σαν αξιόλογο, αλλά πήγε στον Σύριζα! Τώρα πάει έσβησε, χάθηκε το όνειρο. Το πρόλαβε το κελεπούρι ο Αλέκσης. Αντώναρος-Αλέκσης μετά το Καμμένος-Αλέκσης. Είναι αυτό που λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα. Βέβαια φάρσα ήταν εξαρχής, οπότε τώρα έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο, υπερβατικό, δεν υπάρχουν λέξεις. Εσύ πάντως να ψηφίσεις τον Αντώναρο, δεν θα μετανιώσεις. Σου ταιριάζει.

Συμφωνώ με όσα λες Stoixos, εμείς θα έπρεπε να θεωρούμαστε εργοδότες τους, όχι να τους γλύφουμε για να μας πετάξουν κάνα ψίχουλο. Αλλά, όπως λες κι εσύ, έχουν αντιστραφεί οι κανόνες. Αν πιστεύαμε ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων (μόνο τη γλώσσα έχουμε κοινή) θα έπρεπε να οργανώσουμε σε άλλες βάσεις τη διαχείριση των κοινών, βλέπεις όμως, μάς λένε ότι είμαστε πάρα πολλοί, έχουμε και δουλειές, μπίζνες που λέει και ο Μπαμπινιώτης, και έχουμε μετατραπεί σε ιδιώτες (με την αρχαία έννοια) και εν τέλει περάσαμε στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία χάνοντας κάθε δυνατότητα παρέμβασης στα κοινά.

Τρελές υπερωρίες ο κυρ Παντελής αυτή τη βδομάδα. Στις πληρώνουν τουλάχιστον; Ή σου έχουν τάξει μετοχές στην Μητσοτάκης Α.Ε. για τον κόπο σου; Πρόσεξε γιατί οι μετοχές μπορεί να αποδειχθούν κωλόχαρτα στις 22 του μήνα.

Ο Παύλος αγνοεί επιδειχτικά τα στοιχεία για το έγκλημα, τους υπερβολικούς θανάτους από covid στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι στη 14η χειρότερη θέση της τραγικής λίστας των νεκρών ανά εκατομμύριο κάτοικων. Αλλά επειδή και σε αυτό το θέμα είναι ξεβράκωτος ο Μωυσής του, κάνει την πάπια. Μιλάμε για θανάτους και αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα για να μην πληγεί το αφήγημα τους και χάσουν την εξουσία βοηθούμενοι φυσικά και από τα πετσομένα ΜΜΕ !!! Ας ελπίζουμε πως οι Έλληνες Πολίτες την Κυριακή δεν θα κάνουν την πάπια όπως ο κάθε ΝΔ Παύλος και ο Μωυσής τους!!!

Κυρ Παντελή 13:05 για όσα δήλωσε ο Καραχάλιος έχεις να πεις κάτι;

To παυλόstoixo έχει κόψει καπίστρι όμως!

Αυτά που γράψει ο Βαξεβάνης για τις αθλιότητες της ΝΔ και του Μητσοτάκη είναι ψέμα; Επενδύσεις ανεργία, μισθοί κ.λ.π. είναι: Να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι. Διαλύσατε για δεκαετίες την αγροτοβιομηχανική παραγωγή, την Ελληνική οικονομία, καλλιεργήσατε το πελατειακό κράτος με αποτέλεσμα σαν τα Τέμπη, χρεοκοπήσαμε με τις πολιτικές σας, φτωχοποιήσατε & φτωχοποιείται ακόμα & σήμερα εκατομμύρια Έλληνες & τώρα μιλάτε για επενδύσεις, άλματα & χαζομάρες! Μας καταντήσατε, για να διαφυλάξετε την αισχροκέρδεια των καρτέλ σε καύσιμα, ηλεκτρική ενέργεια & Supremarket να μας δίνεται ελεημοσύνη pass!

Διορθώνουμε και πάλι λίγο....Αρκετοί Τριπολιτσιώτες πέθαναν ΜΕ covid......To ΑΠΟ covid "παραμύθι" έχει και επισήμως, μέσα από τα χείλη των "ειδικών", τελειώσει. Κάνουμε κι ένα update που και που.....

16:29 Παύλε οι ψηφοφόροι της ΝΔ που είναι αργόσχολοι σαν και σένα, απαντούν στις Δημοσκοπήσεις, σκλάβοι εργαζόμενοι που απασχολείτε με συνθήκες γαλέρας δεν αδειάζουν να απαντήσουν αλλά θα ψηφίσουν Αλέξη!!!!

Με τον Διονύση Σαββόπουλο ή με τον Αλέξη Γεωργούλη;

Ο Αντώναρος δεν άντεξε καί την έκανε. Οι επόμενοι πού δεν αντέχουν τον "μεγάλο ηγέτη" θα είναι ο Ρουσόπουλος, η Κεφαλογιάννη, ο Βλάχος καί καμμία δεκαριά ακόμα. Στην "τσίτα" είναι.

Μηχανικός σε εργοτάξιο 12ωρα 7ημερο με 900 € στην Μπανανία τού κούλη!

Ο μόνος τρόπος να απαλλαγούμε stoixe από τον πρωθπουργό της διαφθοράς. Αυτόν που απαξιώνε τους νέους. Ναι Παύλε όλος ο κόσμος έκλεισε μέσα τους νέους αλλά δεν τους λοιδορούσαν τους νέους οι άλλοι πρωθυπουργοί της ευρώπης. Ούτε έβγαζαν φώτο αγκαλιά με δέκα νοματέους μέσα στα πιο σκληρά μέτρα της Ευρώπης. Στη χειρότερη θέση της Ευρώπης είμαστε στη διαχείριση του covid. Έχουμε και το ακριβότερο ρεύμα και καύσιμο. Όλα επιτεύγματα kouli. Παύλε ο Μητσοτάκης σεβάστηκε τη μνήμη των νεκρών των τεμπών όταν έβαζε κομπάρσους του να λένε ψευδώς πως υπήρχε τηλεδιάσκεψη; Ο μόνος τρόπος stoixe είναι Τσίπρας

Το πιο δραματικό πράγμα είναι αυτό που είδα για τα Τέμπη; "Μαμά, μπαμπά, έφτασα" Αλήτες. Σκυλιά.

Ρε Παύλε τώρα ρε φίλε δίνεις ώρες ώρες την εντύπωση έξυπνου άνθρωπου. Δεν βλέπεις ίτι ο Μητσοτάκης είναι ο μεγαλύτερος απατεω΄νας όλων των εποχών; Δεν ήξερε τίποτα για τις παρακολουθήσεις. Δεν ήξερε ότι δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση στη Λάρισσα αλλά κατά τα άλλα οριόταν και αυτός και ο άλλος ο γελοίός ο άδωνης ότι υπήρχε. Ρε δεν είναι τηλειδιοίκηση αυτό του έλεγε ο υπάλληλος τους άλλου του τραγικού υφυπουργού, όχι είναι έλεγε αυτός και μετά διέταξε την σιωπή. Βλέπει λέει ο άθλιος ο Κούλης κίνηση στα μαγαζιά δεν ξέρει ότι δεν έχουν να πληρώσεουν το ρεύμα; Παύλε είναι για πολύυυυυ μαύρισμα αδερφέ

Σελίδες