Ο πάγκος που κάνει την διαφορά στον Παναρκαδικό

Ο πάγκος που κάνει την διαφορά στον Παναρκαδικό

Δεκέμβριος 11, 2023 - 21:18
3 σχόλια

Αν υπάρχει ένα στοιχείο που κάνει τον εφετινό Παναρκαδικό τόσο δυνατό και να ξεχωρίζει ως τώρα στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας αυτό είναι η πληθώρα επιλογών που διαθέτει για τα δεδομένα της κατηγορίας στο ρόστερ του.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στο Λεωνίδιο με το τριφύλλι να βρίσκει δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα από τους Τάκη Παπαλάμπρο και Νίκο Λυμπερόπουλο που είχαν περάσει στο γήπεδο ως αλλαγή.

Για ομάδες με υψηλους στόχους που θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό οι πολλές επιλογές είναι πάντα ένα σημαντικό κομμάτι στα ρόστερ τους καθώς σε βάθος χρόνου και στην ροή μιας κούρσας μέσα στην χρονιά το βάθος του πάγκου πάντα παίζει τον ρόλο του.

Ο Παναρκαδικός είναι μια ομάδα που διαθέτει αυτό το προνόμιο, να έχει δηλαδή ένα γεμάτο ρόστερ με παίχτες που μπορεί να παίξουν σε περισσότερες από μία θέσεις με αλλά και με παίχτες που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο και να κάνουν την διαφορά.

Ο πράσινος πάγκος καθώς δεν υπάρχουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο βασικοί και αναπληρωματικοί είναι γεμάτος από ταλέντο, ποιότητα και δύναμη δίνοντας λύσεις και επιλογές στα χέρια του Σπύρου Λαγού στο κομμάτι της διαχείρισης αγώνων.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Μπορεί αυτή η ομάδα με αυτό τον πάγκο να ανέβει κατηγορία? Ας μας απαντήσει ο αρθογράφος.

21:51 εσυ είσαι σε άλλο κόσμο, εδώ δεν έκανες ούτε ευκαιρία και σ φταίνε αλλα; Παρεδεχτειτε ότι ο Παναρκαδικός αυτή η μεγάλη ομάδα σας έβαλε τα γυαλια και ήρθε διαβασμένοι πάνω σας. Εκτός αν μετράτε τα δυο φιλικά, αν είναι έτσι είστε άξιοι τις μοίρας σας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.