Ο Παγγορτυνιακός επιστρέφει

Ο Παγγορτυνιακός επιστρέφει

Αύγουστος 14, 2017 - 10:25
1 σχόλια

Ο Γιώργος Παπαηλίου πρόεδρος την νέα εποχή του Παγγορτυνιακού

Σε μια δύσκολη περίοδο για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο με τις περισσότερες ομάδες να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα κυρίως στο οικονομικό κομμάτι μια ιστορική ομάδα και παραδοσιακή δύναμη του Αρκαδικού ποδοσφαίρου επιστρέφει και πάλι στην ενεργό δράση.

Ο λόγος για τον Παγγορτυνιακό που αποτελεί μια από τις πιο παραδοσιακές ποδοσφαιρικές δυνάμεις του νομού μας ο οποίος έπειτα από ένα χρόνο απουσίας του βγαίνει και πάλι στην ποδοσφαιρική επιφάνεια έτοιμος να χαρίσει ξανά μεγάλες στιγμές στο προσεχές μέλλον.

Ο Παγγορτυνιακός για οικονομικούς λόγους δεν μπόρεσε την περσινή σεζόν να κατέβει σε κάποια από τις δύο κατηγορίες της ΕΠΣ Αρκαδίας ωστόσο η ομάδα της Γορτυνίας φαίνεται να ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία της με ανθρώπους ικανούς να την κάνουν να πρωταγωνιστεί και πάλι.

Ο Γιώργος Παπαηλίου  επιστρέφει και πάλι στα του ποδοσφαίρου και  θα είναι αυτός που θα αναλάβει την προεδρία του Παγγορτυνιακού βγάζοντας από το οικονομικό τέλμα που οδήγησε την ιστορική ομάδα στην περσινή απόφαση της μη συμμετοχής της στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Ο Γιώργος Παπαηλίου ουσιαστικά επιστρέφει στον Παγγορτυνιακό ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει και από την προεδρία του Παναρκαδικού κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Αρκαδίας και ανεβάζοντας ξανά το τριφύλλι στις Εθνικές κατηγορίες και την τότε Δ' Εθνική και με σημαντική συμβολή στην τοποθέτηση του χλοοτάπητα του γηπέδου.

Στόχος και όραμα είναι μέσω του Παγγορτυνιακού η ανάπτυξη του αθλητισμού στην Γορτυνία και η ομάδα να πλαισιωθεί σταδιακά από δικά της παιδιά αλλά και η δημιουργία ενός γηπέδου στην ευρύτερη περιοχή της Γορτυνίας.

Όπως φαίνεται ο Παγγορτυνιακός θα αγωνιστεί την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός που θα περιλαμβάνει αρκετές μεταγραφές για το χτίσιμο της νέας ομάδας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κανονιστιτε να ξαναβαλετε γενικο κουμανταδορο ,παιχτη προπονητη ,πλιστη των φανελων,κουβαλιτη των νερων κ.τ.λ. τον γνωστο που την εχει δει μουρινιο, και ολοι τον δουλευουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.