Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για το μαρκάρισμα του Πασαλίδη

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για το μαρκάρισμα του Πασαλίδη

Δεκέμβριος 19, 2019 - 18:21
4 σχόλια

Για το σκληρό μαρκάρισμα του Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε και την τιμωρία που επιβλήθηκε στον αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης προσέφυγε στον αθλητικό εισαγγελέα ο Ολυμπιακός την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατήγγειλαν τόσο το μαρκάρισμα που θα μπορούσε να προκαλέσει πολύ σοβαρό τραυματισμό στον Βραζιλιάνο μέσο, όσο και την τιμωρία που επιβλήθηκε στον αμυντικό του Αστέρα, για μια αγωνιστική.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Πρέπει να του ρίξουν βαριά καμπάνα του Πασαλίδη για να συνετιστουνκι άλλοι Πασαλίδηδες.

γαύροι ήσασταν, είστε και θα είστε για γέλια... Τους δικούς σας ποδοσφαιριστές που έχουν σπάσει πόδια άλλων θα τους πάτε στον εισαγγελέα; Τους παίκτες σας που έκλεψαν κύπελλα και πρωταθλήματα θα τους πάτε;; Είστε ξεφτίλες

8.03 ξεφτυλα ειναι να εισαι στο τελος της βαθμολογιας,εκει που εισαι τωρα δλδ,επειδης ξεφτυλα ειναι να τρως ΠΕΝΤΕ μεσα στο γηπεδο σου,σταζει αιμα ακομα ,οκ ξεφτυλα μου εσυ?

09:49 α) μάθε να γράφεις βλάχε γαύρε β) ναι είναι ξεφτίλα να είσαι 3ος από το τέλος γ) σε αυτά που γράφω θα απαντήσεις; Αλλά τσούζει.. τι να απαντήσεις για τα εγκλήματα της ομάδας σου προς το Ελληνικό ποδόσφαιρο;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.