Ο Νίκος Γιαννακόπουλος βραβεύτηκε στην γιορτή του ΠΣΑΠΠ

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος βραβεύτηκε στην γιορτή του ΠΣΑΠΠ

Δεκέμβριος 13, 2022 - 11:21
4 σχόλια

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος ήταν ένας από αυτούς που βραβέυτηκαν στην 41η γιορτή ΠΣΑΠΠ ως πτυχιούχος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ο Αρκάς τερματοφύλακας που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Μολδαβία με την Ζίμπρου Κισινάου βραβεύτηκε ως πτυχιούχος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο τμήμα επιστημών και τεχνικών φυσικής αγωγής και αθλητισμού του γαλλικού κολλεγίου.

 

* Φωτογραφία άρθρου: Zimbru Chisinau / Official Page Facebook

 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Στο ΠΣΑΠΠ ξεχάσανε τον Παπαδόπουλο να βραβεύσουν από την 3η κατηγορία Μποτσουάνας.

Ε ρε ζόρια που τραβάτε κάποιοι με τις επιτυχίες των άλλων. Υποθέτω πως εσείς δεν έχετε βραβευτεί στη ζωή σας ποτέ οπότε σας ενοχλεί που βραβεύονται οι άλλοι. Δεν αξίζει ο Γιαννακόπουλος, δεν άξιζε ο Γεωργακόπουλος να παίξει σε υψηλό επίπεδο , δεν άξιζε ο Στάικος να είναι προπονητής Α κατηγορίας. Αφού δεν ντρέπεστε λίγο τι να σας πω.

Διπλά συγχαρητήρια σε αυτό το παιδί γιατί εκτός από βραβευμένος και πτυχιούχος είναι και εξαίρετος χαράκτηρας. Συγχαρητήρια και σ'αυτούς που φρόντισαν την ανατροφή του!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.