Ο Νέγρος του Μοριά...

Ο Νέγρος του Μοριά...

Απρίλιος 24, 2015 - 22:26
2 σχόλια

...είναι ο Πρώτος Αφροέλληνας Ράπερ

Διαβάζοντας άρθρα στο διαδίκτυο πέσαμε στο άρθρο του VICE με τίτλο "Ο Νέγρος του Μοριά". Συνηθησμένοι όπως είμαστε με το "Γέρο του Μοριά", νομίσαμε ότι ήταν κάποιο λάθος αρχικά ή κάποιος αναγραμματισμός. Τελικά πέσαμε σε ένα ανερχόμενο ράπερ που έχει σαν καλλιτεχνικό ψευδώνυμο "Ο Νέγρος του Μοριά". 

Ο Νέγρος του Μοριά έχει γεννηθεί στους Αμπελόκηπους, έχει μεγαλώσει στην Κυψέλη και έχει καταγωγή από την Γκάνα. Καμία σχέση, όπως φαίνεται, με την Πελοπόννησο αλλά θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε πως κατέληξε σε αυτό το ψευδώνυμο.

Σύμφωνα με το VICE ο ράπερ είναι παιδί δεύτερης γενιάς μεταναστών, έχει ζήσει «στο πετσί του» τόσο τον ρατσισμό, όσο και τις δυσκολίες ενός νέου «Αφροέλληνα» στην προσπάθειά του να τα καταφέρει στην Ελλάδα.

Ο νέος του δίσκος, που θα κυκλοφορήσει με τίτλο «Ακούγοντας και μαθαίνοντας», είναι κάτι σαν προσωπική νίκη για τον Νέγρο του Μοριά, αλλά και για όλους τους μετανάστες και τα παιδιά τους που θέλουν να ονειρεύονται το μέλλον τους σε αυτή τη χώρα.

Περισσότερα θα βρείτε στο VICE και στην σελίδα του facebook.

Ακολουθεί και ένα τραγούδι του για να πάρετε μια γεύση από τον Νέγρο του Μοριά...

Ειδήσεις: 
Video: 

Νέγρος Του Μοριά - Γυρίζει Ο Τροχός (Official Short)


2 Σχόλια

Αντε με το καλο να ανακαλυψετε και τους ΒηταΠεις

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.