Ο Μητσοτάκης προσκάλεσε τον Ζελένσκι να μιλήσει στη Βουλή

Ο Μητσοτάκης προσκάλεσε τον Ζελένσκι να μιλήσει στη Βουλή

Μάρτιος 25, 2022 - 17:35
1 σχόλια

Με τον πρόεδρο της Ουκρανίας μίλησε σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρόεδρο της Ουκρανίας να συγχαίρει τον Έλληνα πρωθυπουργό για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Ζελένσκι συνεχάρη τον πρωθυπουργό για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη σύνδεση της Οδησσού με την ιστορία του Ελληνισμού και την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο ο κ. Μητσοτακης απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Ζελένσκι να μιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων. Η ημερομηνία της ομιλίας του Προέδσρου της Ουκρανίας θα οριστεί το αμέσως επόμενο διάστημα δια της διπλωματικής οδού.

 

aftodioikisi.gr, Πηγή Φωτογραφίας: Facebook/Zelenskiy


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Νομίζω έχουν ευθύνη τα κόμματα του σοβιετικού τόξου να καλέσουν και τον Πούτιν να πει την γνώμη του στην Βουλή. Σαν την συναυλία "Ειρήνης" που θα γίνει. Ίσες αποστάσεις από όλους. Επίσης να σταλεί από τον Σύριζα ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία. Να τους στείλουν ένα φορτίο με χαρτομάντηλα να έχουν να σκουπίζουν τα δάκρυα τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.