Ο Κυριακόπουλος, ο Κούτρης και ο Ολυμπιακός

Ο Κυριακόπουλος, ο Κούτρης και ο Ολυμπιακός

Απρίλιος 05, 2019 - 20:11
1 σχόλια

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος είναι γνωστό πως βρίσκεται εδώ και καιρό στα ραντάρ του Ολυμπιακού με την περίπτωση του να είναι άμεσα εξαρτώμενη από το τι θα γίνει με τον Λεονάρντο Κούτρη.

Μια πιθανή αποχώρηση του Λεονάρντο Κούτρη από τον Ολυμπιακό όπου με βάση την πολύ καλή χρονιά που πραγματοποιεί έχει κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού τότε ο 23χρονός μπακ-χαφ του Αστέρα Τρίπολης θα γίνει αυτόματα ο πρώτος στόχος για να τον αντικαταστήσει. 

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ ο Γιώργος Κυριακόπουλος βρίσκεται στους εκλεκτούς από την εγχώρια αγορά με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να παρακολουθούν την περίπτωση του με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι θερμό για τον Πατρινό άσο των κιτρινομπλέ με το μέλλον του να βρίσκεται σε πλήρη συνάρτηση με το μέλλον του Λεονάρντο Κούτρη.
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ? ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.