Ο «Κούρμπε» κέρδισε τον «Μπάκα»

Ο «Κούρμπε» κέρδισε τον «Μπάκα»

Απρίλιος 03, 2017 - 15:02
1 σχόλια

Το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League βάφτηκε πράσινο με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να παίρνει την νίκη με σκορ 2-3 στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το ντέρμπι λοιπόν βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό του Αρκά άσου Δημήτρη Κουρμπέλη που για μία ακόμα φορά ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της ομάδας του όντας βασικός και αναντικατάστατος στο χώρο της πράσινης μεσαίας γραμμής.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρήκε αντίπαλο έναν πρώην συμπαίχτη του και πολύ καλό του φίλο από τα χρόνια του Αστέρα Τρίπολης που μαζί ξεκίνησαν από τα τμήματα ακαδημιών του Αρκαδικού συλλόγου και μαζί καθιερώθηκαν στην πρώτη ομάδα με την οποία έφθασαν μέχρι τους ομίλους του Europa League έχοντας κοινή πορεία στην καριέρα τους. 

Ο λόγος για τον Τάσο Μπακασέτα ο οποίος φορά την φανέλα της ΑΕΚ και βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό του Δημήτρη Κουρμπέλη στο παραδοσιακό Αθηναϊκό ντέρμπι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (2/4) στο ΟΑΚΑ.

Σε αντίθεση με τον ''Κούρμπε'' ο ''Μπάκα'' δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Ένωσης με τον Μανόλο Χιμένεθ να τον ρίχνει στον αγώνα στο 63' στην θέση του Σιμόες και στην προσπάθεια της ΑΕΚ να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση καθώς βρίσκονταν πίσω στο σκορ από τον Παναθηναϊκό.

Οι κιτρινόμαυροι εν μέρη να κατάφεραν κάνοντας το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου 2-2 στα μέσα της επανάληψης με τον Τάσο Μπακασέτα να έχει και αυτός ρόλο στην τόνωση της επίθεσης της ΑΕΚ και στην πίεση στην αντίπαλη άμυνα.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να χτυπήσει σε καίριο χρονικά σημείο με τον Μπεργκ και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 90' και να κάνει το τελικό 2-3 με την ομάδα του Δημήτρη Κουρμπέλη να παίρνει το ντέρμπι και να πανηγυρίζει την νίκη.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες (63΄ Μπακασέτας), Αϊντάρεβιτς (46΄ Πέκχαρτ), Ροντρίγκες (46΄ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Αραούχο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες (85΄ Μπουμάλ), Εμποκού (68΄ Λουντ), Κλωναρίδης (68΄ Λέτο), Μπεργκ.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εκείνο που μου αρέσει σε εσάς είναι ότι παινεύετε τον Κουρμπέλη λες και είναι παίχτης του Αστέρα.Ξυπνάτε είναι του Παναθηναικού τον πουλήσατε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.