Ο Κολιόπουλος είναι «on fire»

Ο Κολιόπουλος είναι «on fire»

Φεβρουάριος 18, 2019 - 12:30
0 σχόλια

Ο Κώστας Κολιόπουλος για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν απολαυστικός πετυχαίνοντας 3 γκολ κόντρα στον Ορχομενό στην νίκη της ΑΕΚ Τρίπολης με 4-1 για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Ο Τεγεάτης μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τις τελευταίες αγωνιστικές και με το χατ - τρικ του κόντρα στον Ορχομενό Λεβιδίου έφθασε τα 11 τέρματα συνολικά περνώντας μόνος στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Α' Αρκαδίας.

Σε δύο αγωνιστικές ο Κώστας Κολιόπουλος κόντρα σε Ολυμπιακό Λεωνιδίου και Ορχομενό Λεβιδίου έχει βρει πέντε φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα δείχνοντας πως είναι ο πιο "on fire" ποδοσφαιριστής της Α' Αρκαδίας τις τελευταίες εβδομάδες τσεκάροντας ξανά την εκτελεστική του δεινότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Κολιόπουλος στην εφετινή ΑΕΚ Τρίπολης του Κώστα Καλογιαννίδη έχει έναν πολυσύνθετο μεσοεπιθετικό ρόλο έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης προσφέροντας λύσεις τόσο με τα γκολ του όσο και με την δημιουργία του προς τους συμπαίχτες του.

Κόντρα στον Ορχομενό μάλιστα ο Κώστας Κολιόπουλος σκόραρε με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή, από το σημείο του πέναλτι και φάση "βούτυρο στο ψωμί" του σε ανοιχτό γήπεδο στα τελευταία λεπτά έπειτα από καταπληκτική κάθετη του Γιάννη Ζιούλη παίζοντας στον χώρο τον συμπαίχτη του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.