Ο Καμένος σε Τρίπολη και Άργος… ταυτόχρονα το Σάββατο!

Ο Καμένος σε Τρίπολη και Άργος… ταυτόχρονα το Σάββατο!

Απρίλιος 27, 2012 - 11:23
1 σχόλια

Και ενώ περιμέναμε τον Αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κόρινθο το Σάββατο το απόγευμα για ομιλία στο εργατικό κέντρο Κορίνθου στις 18:00 το απόγευμα, τελικά θα μείνουμε με την χαρά αφού ο Ανεξάρτητος Έλλην θα πάει στην συνέντευξη που κανονίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Όλα αυτά μέχρι χθες όμως αφού σήμερα ενημερωτικές ιστοσελίδες της Αρκαδίας τον θέλουν στην Τρίπολη το Σάββατο και μάλιστα με συγκεκριμένο ραντεβού στις 11:00 με το Δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη.

Η Τρίπολη είναι πιο κοντά από την Κόρινθο άραγε;;;
Και ενώ το ερώτημα αυτό πλανάται, προς τι η εξαίρεση της Κορίνθου από το πρόγραμμά του , εμφανίζονται οι υποψήφιοι των Ανεξάρτητων στην Αργολίδα οι οποίοι στους διαδικτυακούς τους τόπους μιλούν για επίσκεψη Καμένου στο Άργος το Σάββατο και πάλι(!) με περιοδεία στη λαϊκή αγορά!
Λέτε να έχει δίδυμους αδερφούς ο Παναγιώτης και έτσι να μπορεί να είναι σε όλα τα σημεία ταυτόχρονα;
Αν όχι, ας προσέξει λιγάκι το γραφείο του και οι κατά τόπους επικεφαλής οι οποίοι δίνουν αυτές τις πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης ελαφρά τη καρδιά!
Όσο για το που θα είναι ο Παναγιώτης Καμένος το Σάββατο; Άγνωστον! Αναμένουμε και θα δούμε!

Χ.Τ

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Όταν κανετε μια αναδημοσίευση , καλό είναι να κάνετε και έλεγχο των όσων αναφέρει. Μήπως λοιπόν δεν γνωρίζει η σελίδα σας ότι ο Καμμένος θα είναι την Παρασκευή στην Σπάρτη και Σάββατο πρωι θα περάσει από την τρίπολη και μετά θα πάει στο Άργος? Το γνωρίζετε και αντί να μεταφέρετε την είδηση , δημοσιεύετε την παραπληροφόρηση από άλλες σελίδες και έτσι κάνετε και εσείς άθελα σας το ίδο λάθος. Τώρα αν θα πάει στην κόρινθο η αν άλλαξε το πρόγραμμα δεν το γνωρίζω αλλά για τα υπόλοιπα κάτι δεν πάει καλά.