Ο Καλτσάς θέλει Αστέρα

Ο Καλτσάς θέλει Αστέρα

Ιούνιος 08, 2016 - 11:00
0 σχόλια

Η μεταγραφική περίοδος έχει ανοίξει με τις περισσότερες ομάδες να αναζητούν παίχτες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης ενώ και οι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να βρουν το καλύτερο για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Ένα νέο όνομα που έρχεται να προστεθεί στην  μεταγραφική ονοματολογία που αφορά τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Νίκος Καλτσάς που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναθηναϊκού και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των αθλητικών εφημερίδων Sport Day και Live Sport ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν επιθυμεί να δοθεί δανεικός από το τριφύλλι σε κάποια άλλη ομάδα (Πανιώνιος-Ατρόμητος) αλλά θέλει να μείνει ελεύθερος για να επιλέξει ο ίδιος την νέα του ομάδα με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει τον πρώτο λόγο.

Ο 26χρονός άσος φαίνεται να έχει έρθει σε επαφή με την αρκαδική ομάδα και να είναι πολύ θετικός στον να γίνει κάτοικος Τρίπολης έχοντας ικανοποιηθεί από το πλάνο αλλά και από το τι του προσφέρει οικονομικά ο Αστέρας βάζοντας σε προτεραιότητα τους κιτρινομπλέ σε σχέση με άλλες ομάδες της Super League που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Την περσινή σεζόν με τον Παναθηναικό ο Νίκος Καλτσάς είχε 20 συνολικά συμμετοχές στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας και 5 γκολ το ένα εκ τω οποίων κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο ''Απόστολος Νικολαίδης'' της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στην ήττα των κιτρινομπλέ με 2-0 για την 14η αγωνιστική της Super League.

Σίγουρα η υπόθεση είναι αρκετά δύσκολη με το παίχτη να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και χρειάζεται υπομονή με τον Αστέρα να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση και να ποντάρει στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να μείνει ελεύθερος και να έρθει στην Τρίπολη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.