Ο καλοκαιρινός δρόμος του Αστέρα για το Europa

Ο καλοκαιρινός δρόμος του Αστέρα για το Europa

Μάιος 07, 2018 - 13:09
2 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος της Super League και για μία ακόμα φορά θα βρεθεί το καλοκαίρι στα προκριματικά του Europa League για να διεκδικήσει την συμμετοχή του στους ομίλους.

Η αρκαδική ομάδα για να μπορέσει να κουνήσει σεντόνι τον προσεχή χειμώνα θα πρέπει να περάσει τρεις προκριματικούς γύρους σε μια ανάλογη πορεία που είχε κάνει και το 2014 αφήνοντας έξω Ροβανιέμι, Μάιντζ και Μακάμπι.

Έτσι λοιπόν ο Αστέρας Τρίπολης όπως και ο Ατρόμητος θα ξεκινήσουν το Ευρωπαϊκό τους ταξίδι στις 26 Ιουλίου από τον Β' προκριματικό του Europa League με την αρκαδική ομάδα να λέει το ρεαλιστικό σενάριο πως θα μπει σε μια καλύτερη αφετηρία σε σχέση με τους Περιστεριώτες μιας και είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στους ισχυρούς της κλήρωσης με βάση βαθμολογία τους.

Από κει πέρα είναι δεδομένο πως στην πορεία των προκριματικών οι κιτρινομπλέ όπως και ο Ατρόμητος θα  μπορεί να είναι από ομάδες από την Αγγλία, την Γερμανία και την Ισπανία αλλά και εκπρόσωποι πρωταθλημάτων ισοδύναμων του ελληνικού όπως είναι η Αυστρία.

Το καλοκαίρι θα έχει Ευρωπαϊκό χρώμα για την πόλη και τους φιλάθλους της με την ομάδα να ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι το Ευρωπαικό της κοστούμι και να ακούσει το όνομα της ξανά ''Asteras F.C.''

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Το 14 δεν αποκλείσαμε την Μακάμπι Χάιφα την Μακάμπι Τελ Αβίβ αποκλείσαμε !!

Αν δεν βελτιώσει το ρόστερ η Ομάδα με 2 πολύ καλούς επιθετικούς και 1 αμυντικό τουλάχιστον , θα είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει και να διακριθεί ! Ο τερματοφύλακας και οι μεσοεπιθετικοί είναι ΟΚ ! Οι στόπερ χρειάζονται ενίσχυση και η επιθετική γραμμή , που είναι πολύ φτωχή !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.