Ο Καδάς άνοιξε λογαριασμό με τον Παναργειακό κόντρα στον Παναρκαδικό

Ο Καδάς άνοιξε λογαριασμό με τον Παναργειακό κόντρα στον Παναρκαδικό

Οκτώβριος 29, 2018 - 11:10
5 σχόλια

Ο Παναρκαδικός πάλεψε στο Άργος αλλά τελικά δεν κατάφερε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα από τον Παναργειακό με σκορ 2-0 σε ένα παιχνίδι με τις δικές του ιδιαιτερότητες.

Πλην του ιστορικού αυτών των αναμετρήσεων ο Παναρκαδικός ήρθε απέναντι με δικά του παιδιά αλλά και με έναν προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά από το τριετή πέρασμα του από τον πράσινο πάγκο.

Κυρίως για τους Δημήτρη Κυριακόπουλο, Γιώργο Καδά και Θοδωρή Μπούτα που στο παρελθόν ήταν εκ των αρχηγών του τριφυλλιού η αναμέτρηση αυτή είχε την δική της ξεχωριστή αξία μιας και ήρθαν κόντρα στην ομάδα της πόλης τους, κόντρα στην ομάδα που αγωνίστηκαν και μαζί της πέρασαν πολλές μοναδικές ποδοσφαιρικά στιγμές.

Η μοίρα στον αγώνα αυτό έπαιξε τα δικά της παιχνίδια έχοντας ως πρωταγωνιστές για διαφορετικούς λόγους τον Θοδωρή Μπούτα και τον Γιώργο Καδά. Ο πρώτος για τον τραυματισμό του στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου που τον ανάγκασε να αποχωρήσει και ο δεύτερος για το γκολ του που κλείδωσε στο σημείο εκείνο την νίκη για τον Παναργειακό.

Αυτό ήταν μάλιστα και το πρώτο γκολ του Γιώργου Καδά με την φανέλα του Παναργειακού στο εφετινό πρωτάθλημα και μάλιστα ήρθε την πέμπτη αγωνιστική απέναντι στην πρώην του ομάδα τον Παναρκαδικό στο 73ο λεπτό.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ΝA ΔΕΙΞΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠAΝΗΓΎΡΗΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΤΡΙΠΟΛΗΤΣΙΩΤΗΣ ΚAΔAΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΎ AΎΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΘA ΤΗΝ ΚΟΎΒAΛA ΜAΖΙ ΤΟΎ ΓΙA ΠAΝΤA.

Δεν θα κοιμάται τις νύχτες από την στεναχώρια του.τι ήθελες ρε τσοπανι. Να κλαίει.ρε που τον βρήκατε αυτόν ρε.λουκούμι σκέτο.

Δεν μου λες ρε 15:47 το "τσοπάνι" από πού βγαίνει; Από το "τροκάνι" που είσαι; Ουστ γίδι που θα βρίσεις κιόλας. Στη στρούγκα σου γρήγορα. Έχεις προβατίνες να αρμέξεις. Και κοίτα μην μπερδέψεις στο άρμεγμα τις προβατίνες με τους τράγους γιατί θα έχεις ψιλοπρόβλημα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.