O «χρυσός» βαθμός με το αλά Φαν Μπάστεν γκολ Μανιά (vid)

O «χρυσός» βαθμός με το αλά Φαν Μπάστεν γκολ Μανιά (vid)

Μάρτιος 14, 2017 - 11:45
1 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης έβγαλε αντίδραση και έφυγε αλώβητος από την Λιβαδειά έχοντας στις αποσκευές του έναν ''χρυσό'' βαθμό ενόψει της συνέχειας  που του δίνει το πλεονέκτημα να κρατά την τύχη αποκλειστικά και μόνο στα δικά του χέρια.

Στην έναρξη της δεύτερης θητείας του Στάικου Βεργέτη στον κιτρινομπλέ πάγκο ο Αστέρας Τρίπολης όσες δυσκολίες και αν αντιμετώπισε στο παιχνίδι βρήκε τις απαντήσεις και κυρίως έδειξε να βρίσκει ξανά την χαμένη του αυτοπεποίθηση σε ένα σημείο που την έχει απόλυτα ανάγκη.

Ο Λεβαδειακός στο 57' μπήκε μπροστά στο σκορ με το τέρμα του Βασιλείου με τον Αστέρα να απαντά και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό. ο Μανιάς με ένα από τα καλύτερα γκολ του φετινού πρωταθλήματος της Super League και με αλά Φαν Μπάστεν τρόπο ντύθηκε ιπτάμενος, πέταξε με άψογο στυλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 68' για το τελικό 1-1.

Στο 73' η αρκαδική ομάδα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές και αναγκασμένη να αγωνιστεί με παίχτη λιγότερο στα κρίσιμα τελευταία λεπτά μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ιγκλέσιας. Ωστόσο άντεξε για να έρθει λοιπόν αυτός ο τόσο σημαντικός βαθμός.

Μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές κέρδισαν το χειροκρότημα των περίπου 50 Αρκάδων φιλάθλων που ταξίδεψαν από την Τρίπολη στην Λιβαδειά για να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας με τους παίχτες να ανταποδίδουν με την σειρά τους.

Δείτε στο βίντεο από το συνδρομητικό κανάλι της Nova τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τον Αστέρα Τρίπολης πατώντας εδώ

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.