Ο Γιώργος, η Μαρίνα και ο γιος του «Ψηλού»

Ο Γιώργος, η Μαρίνα και ο γιος του «Ψηλού»

Δεκέμβριος 26, 2018 - 14:01
2 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Η γνωστή οικογένεια Πατούλη, ω άνδρες Τριπολίτες, διεκδικεί και Δήμο (Αμαρουσίου) και Περιφέρεια.

Όλα δικά τους είναι!

Ο Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος του ΙΣΑ, δήμαρχος Αμαρουσίου επί έτη πολλά, είναι υποψήφιος περιφερειάρχης στην Αττική με τη ΝΔ.

Πήρε και αυτός χρίσμα αφού έχει δώσει διαπιστευτήρια της νεοδημοκρατικής του ψυχής και ολίγον από το γαλάζιο σαν των στρουμφ αίμα του.

Η σύζυγος αυτού, Μαρίνα, γνωστή για τις τρέσες στο μαλλί και το ντύσιμό της, διεκδικεί τη θέση του άντρα της, δηλαδή τον δημαρχιακό θώκο του Αμαρουσίου.

Και γιατί όχι, παρακαλώ; Ο Κωστάκης ο Μπακογιάννης πώς θέλει με το μότο «Η Αθήνα μας ανήκει» να πάρει τη θέση της μαμάς Ντόρας;

(Τι εννοείτε δεν υπάρχει κληρονομική δημοκρατία;..)

Ο Γιώργος Πατούλης, όμως, δήλωσε νέτα-σκέτα ότι θα στηριξει την υποψηφιότητα Αμπατζόγλου, εκλεκτού της Νέας Δημοκρατίας, για τον Δήμο Αμαρουσίου και όχι της ωραιοτάτης και χλιδάτης συζύγου του.

Το τι έχω διαβάσει για αυτή την ιστορία, ω άνδρες Τριπολίτες, δεν λέγεται: ότι ο Γιώργος είναι απαράδεκτος που απαρνήθηκε στο στεφάνι του. Ότι η κυρία Πατούλη δεν έχει καμία δουλειά να ανακατευτεί με την πολιτική σε αυτό το επίπεδο και ότι δεν έπρεπε να υψώσει ανάστημα και άλλες μπούρδες.

Και ερωτώ: Μόνο εγώ νομίζω ότι είναι πολύ καλά συνεννοημένοι Γιώργος και Μαρίνα, με την τελευταία να μαζεύεi κάθε ψήφο και περιφερόμενο ασυνόδευτο δεξιό ψηφαλάκι; Είναι πιθανότατο να κερδίσει. Κανείς δεν γνωρίζει τον Αμπατζόγλου, έτσι κι αλλιώς, παρά μόνο το κόμμα του -παρεμπιπτόντως, η ΝΔ έχει πιάσει διάνα σε τούτες τις εκλογές, τα έχει κάνει...μην πω πώς!

Το ζευγάρι μια χαρά συνεννοημένο είναι. Άσχημα τους πέφτει να έχουν και Δήμο και Περιφέρεια;

Πατουλοτσιφλίκι κανονικά!

Αν η κυρία Πατούλη κερδίσει, πράγμα πιθανό, θα είναι και οι δύο κερδισμένοι. Αν βγει σύμβουλος, θα πάει με τον νικητή. Πάλι όλοι κερδισμένοι.

Καθήστε εσείς τώρα να σκεφτείτε τις φεμινιστικές πτυχές μιας υποψηφιότητας και πράσσειν' άλογα!

Αφού η οικογενειοκρατία βασιλεύει στον τόπο, βρε κουτά!

Μόνον ο Κούλης... την πολεμά, αλλά όχι, βέβαια, της δικής του οικογένειας!

Ειδήσεις: 
Προηγούμενο άρθρο
Όλες οι αργίες του 2019

2 Σχόλια

Άντε ρε πασοκοσάϊτ, έχετε τρελαθεί με τα της Νέας Δημοκρατίας. Ασχοληθείτε με τα κομματίδια που υποστηρίζετε !

Εξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν ή τι Πατούλη τι Τατούλη το κατά παραγγελίαν πόνημα του "Σωκράτη"

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.