Ο Γιάννης Τσιώσης είναι τα γάντια του μέλλοντος της Δημητσάνας

Ο Γιάννης Τσιώσης είναι τα γάντια του μέλλοντος της Δημητσάνας

Νοέμβριος 22, 2023 - 20:17
4 σχόλια

Το δύσκολο για αρκετές ίσως ομάδες δεν είναι να βάλουν να παίξουν νέα παιδιά αλλά να τα εμπιστευτούν, να τους δώσουν ρόλο, να τα στηρίξουν και να τα ενσωματώσουν με τρόπο τέτοιο που θα εμπεριέχει ομαλότητα και υπομονή που μεταφράζεται σε «πιστεύω».

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο 16χρονος Γιάννης Τσιώσης (υπάρχουν και οι Μαχαιρίδης και Πετρόπουλος και θα αναφερθούμε προσεχώς) με την Δημητσάνα να του δίνει γάντια βασικού και να επενδύει στο ταλέντο και στις προοπτικές του κάνοντας το με εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του μα κυρίως με σύνεση και με προγραμματισμό στον τρόπο.

Για να αγωνιστεί ένα παιδί στην συγκεκριμένη θέση δεν είναι εύκολο ωστόσο η Γορτυνιακή ομάδα και ο Γιάννης Καδάς πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν τον δικό τους τερματοφύλακα με τον Γιάννη Τσιώση παιχνίδι με το παιχνίδι να κερδίζει το στοίχημα αυτό.

Ο μικρός αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή (19/11) στο πρώτο του ντέρμπι τελειώνοντας το παιχνίδι με «καθαρή» εστία και με την ομάδα του να κερδίζει και να παραμένει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού της Α’ Αρκαδίας.

Η νίκη αυτή και το μηδέν πίσω έχουν και το δικό τους αντίκτυπο στην ψυχολογία σε όλη την ομάδα και δη σε ένα νεαρό παιδί όπως ο Γιάννης Τσιώσης με την Δημητσάνα μάλιστα για πρώτη φορά φέτος να μη δέχεται γκολ.

Ο Γιάννης Τσιώσης είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του εφετινού πρωταθλήματος κάνοντας την rouckie του χρονιά στην Α’ Αρκαδίας με την Δημητσάνα να του δίνει γάντια βασικού τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Μπράβο μικρέ συνέχισε ταπεινά και με δουλειά και είμαι σίγουρος ότι θα με δικαιώσεις στο έχω πει προσωπικά κάτι βλέπω κ εγώ μετά από τόσα χρόνια το μέλλον σου ανήκει στο λέει ένας άνθρωπος που αγάπησε την θέση του τερματοφύλακα πάρα πολύ. Ιωάννης Κωνσταντόπουλος !!!

Και τα γάντια του Παναθηναϊκού ήτανε και τα γάντια του Ολυμπιακού ήτανε μην αφήνετε τα παιδιά σας να παίρνουν τα μυαλά τους αέρα..... σοβαρευτείτε ρε....Σιγά το κατόρθωμα,σπρώξτε τα παιδιά σας.στα θρανία

Συμφωνώ απόλυτα με τον. 16.02 ΜΟΡΦΩΣΤΕ και δώστε εφόδια στα παιδιά σας το. Ποδόσφαιρο. Να. Είναι για ξεγνοιασιά και σπάσιμο. Της καθημερινότητας δέξου λίγοι προκοψαν κλείστε τα αυτιά σας γονείς και μην θέλετε να βγάλετε τα δικά σας αποθυμενα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.