Ο Γιάννης Τρουπής υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Ο Γιάννης Τρουπής υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Απρίλιος 01, 2019 - 12:31
6 σχόλια

Στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σμυρνιώτη «Νέα Τρίπολη» θα προστεθεί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής.

Ο κ. Τρουπής πήρε την απόφαση να ταχθεί με τον Γιάννη Σμυρνιώτη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές προκειμένου να πάει η Τρίπολη Ξανά Μπροστά.

Είχε, παραστεί, εξάλλου, και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης Σμυρνιώτη, την οποία βρήκε εξαιρετικά νόστιμη!

Η εμπειρία και οι γνώσεις του κ. Τρουπή θα ωφελήσουν τα μέγιστα τις προσπάθειες και το όραμα του κ. Σμυρνιώτη για την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα.

Μα... είναι δυνατόν;..

Καλή Πρωταπριλιά, Χρόνια Πολλά!


6 Σχόλια

χωρις πλακα, θα ηταν φοβερο δίδυμο αυτην τη στιγμη που η πολη εχει τα μαυρα χαλια της. οποιος διαφωνει απλα φοραει παρωπίδες.

Σκεφθείτε πόσο δίκιο έχει ο @ 13.31, με απλό περίπατο ο Σμυρνιώτης θα γίνονταν δήμαρχος Τρίπολης & μάλιστα από την πρώτη Κυριακή!

Είσαστε και πολύ χάπατα όσοι το πιστέψατε. Δεν πρόλαβε καλά-καλά να εκλεγεί πρόεδρος του Επιμελητηρίου και θα δήλωνε παραίτηση για να πάει στο ψηφοδέλτιο χωρίς αύριο. ΟΚ. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Ενόχλησε πολλούς......τα χρειάστηκαν κάποιοι μέχρι να διαβάσουν οτι ηταν πρωταπριλιάτικο ψεμα....άλλοι ουτε καν διάβασαν το κείμενο κ άρχισαν τα τηλέφωνηματα αριστερά κ δεξια. Για την ιστορία....ο πρόεδρος δεν έχει ασυμβίβαστο.....στο χερι του ειναι......1 Κυριακή

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.