Ο Γιάννης Σμυρνιώτης «γιορτάζει» τα τέσσερα χρόνια της διοίκησης Παυλή

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης «γιορτάζει» τα τέσσερα χρόνια της διοίκησης Παυλή

Αύγουστος 31, 2018 - 09:34
7 σχόλια

Με ένα λακωνικό σχόλιο ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης «γιορτάζει»» τα τέσσερα χρόνια της διοίκησης Παυλή στον Δήμο. Την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 η παράταξη Παυλή κέρδισε τις εκλογές στον δεύτερο γύρο και ανέλαβε τη δημαρχία του Δήμου Τρίπολης. Ο κ. Γιάννης Σμυρνιώτης αποτιμά τα τέσσερα χρόνια της διοίκησης Παυλή με μία λέξη: «Τίποτα».

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 31 Αυγούστου ο κ. Σμυρνιώτης έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

01.09.2014-31.08.2018
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Τέσσερα χρόνια ...τίποτα!!!

 


7 Σχόλια

ειμαι περιεργος γιαννακη μετα απο αλλα ΤΕΣΣΕΡΑ χρονια τι θα γραψεις,γιατι δημαρχος εσυ ΔΕΝ ,ουτε ο αλλος ο ΤΙΠΟΤΑΣ ο μητσος ,αλλος θα ειναι,τωρα το ποιος θα ειναι θα δειξει το βραδυ των εκλογων

Το τσίρκο του δεν είχε άλλο γέλιο να προσφέρει και έδωσε τη σκυτάλη στο θίασο. Αυτά τελείωσαν. Στις εκλογές θα έχουμε και γυναίκα και αριστερή δήμαρχο.

Πες τα ρε Γιάννη. Ούτε ένα παγκάκι. Ούτε ένα πεζοδρόμιο. Τι όνομα θα αφήσει πίσω του αυτός ο άνθρωπος;;;

10:58 Πες μας τώρα ότι θα είναι ο Νικολάκης, να μας φύγουν τα τσίσα από τα γέλια! Από τώρα γελάμε!

Ναι γιατί έκανες εσύ περισσότερα. Και έχεις μούτρα και μιλάς. Από εσένα παρέλαβε όλα τα προβληματα δεν αντιμετωπισες τίποτα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.