Ο ΦΟΔΣΑ στέλνει τα σκουπίδια της Τρίπολης στην Κορινθία

Ο ΦΟΔΣΑ στέλνει τα σκουπίδια της Τρίπολης στην Κορινθία

Οκτώβριος 08, 2014 - 12:29
15 σχόλια

Προσωρινή λύση για το πρόβλημα των απορριμμάτων

Εκτάκτως συνεδρίασε ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου υπό την παλιά του σύνθεση με θέμα τα απορρίμματα της Τρίπολης που για μέρες βρίσκονται στους δρόμους. Ο δήμαρχος της Καλαμάτας κ. Νίκας σε δήλωσή του μετά τη συνεδρίαση είπε:

" Ο ΦΟΔΣΑ με ομόφωνη απόφαση δίνει την αρμοδιότητα στο Δήμο Τρίπολης να εκχωρήσει και να μεταφέρει 1500 τόνους σκουπιδιών, που βρίσκονται στους δρόμους του Δήμου Τρίπολης, στην Κορινθία και συγκεκριμένα στο Πράσινο σημείο. Η απόφαση αποστέλλεται στο Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Διδασκάλου για να εγκριθεί. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Διδασκάλου θα εγκρίνει την απόφαση. Η μεταφορά είναι θέμα ωρών για να ξεκινήσει. Ξεχνάμε τον ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου."

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ζήτησε από τα μέλη του ΦΟΔΣΑ, με την ευκαιρία που βρέθηκαν σήμερα για τη συνεδρίαση της ΠΕΔ, να γίνει μία εκτελεστική επιτροπή για το θέμα των απορριμμάτων.


15 Σχόλια

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΦΟΔΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ . ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΟΔΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

Δημητράκη, ευτυχώς που υπάρχει και ο ΦΟΔΣΑ! Παρά την κόντρα σας, ο Σμυρνιώτης σε ξελάσπωσε!

Μπράβο Δημητράκη πάλι τα κατάφερες ευτυχώς που απαλλαχθήκαμε απο τον Σμυρνιωτη που δεν έκανε τίποτα!!

Πώς δέχτηκε ο Παυλής βοήθεια από το ΦΟΔΣΑ του οποίου προεδρεύει ο Σμυρνιώτης; αφού όλα του τα βρίσκει λάθος, σκουπίδια, κολονάκια, πάρκινγκ - τώρα δέχτηκε την γνώμη του !!!! ας βλέπουν οι ψηφοφόροι του ποιον κ.......κό ψήφισαν ......

Πάλι τα κατάφερε ο Σμυρνιώτης, έχεις δίκιο. Μήπως γνωρίζεις ποιος είναι πρόεδρος στον ΦΟΔΣΑ; Φίλε μάλλον από το Κακούρι είσαι και όχι από την Τεγέα. Ο Δημητράκης μέχρι τώρα το μόνο που έχει καταφέρει είναι να πολλαπλασιάσει τις ...μύγες. Αν ψήφιζαν οι μύγες μέχρι και πλανητάρχης έβγαινε τώρα.

Για να δούμε ρε παιδιά θα τα πάει στην Κόρινθο ή θα τα πάει πουθενά αλλού? Συνήθως ο Παυλής αλλού λέει ότι τα θα τα πάει και αλλού τα πηγαίνει. Για να δούμε θα τα πάει σε νόμιμο χώρο ή θα τα πάει σε τίποτα ρεματιές?

΄Για άλλη μια φορά ο Σμυρνιώτης δείχνει την ανωτερότητά του , ξελασπώνοντας τον Παυλή σε αντίθεση με το Τζιούμη που κάνει την πάπια και έχει εξαφανιστεί.

Ο Τατούλης άδειασε τον Παυλή και αυτός ζήτησε βοήθεια από το Σμυρνιώτη και το Νίκα. Τελικά έχει ο καιρός γυρίσματα. Γι΄αυτό ο Μήτσος βρίζει τώρα τελευταία νυχθημερόν τον Πετράν.

Απ΄ότι ακούσαμε ο Σμυρνιώτης δεν είπε Κορινθία, είπε σε κάθε νόμιμο χώρο. Ο Νίκας είπε Κορινθία. Για να δούμε τι θα κάνει τελικά ο Παυλής?

Χρέος του τέως και του νυν είναι και θα είναι να λύνει τα προβλήματα της πόλης, σιγά μήπως και του είμαστε υποχρεωμένοι που βοήθησε, αν βοήθησε τον νυν ! Και αν ήταν σωστός ο τέως έπρεπε να έχει λύσει το θέμα με τα σκουπίδια ! ΑΝΤΕ παρατάτε μας στον πόνο μας !

ο τεως; ποιος τεως; ήρθε ο κωνσταντινος στην τριπολιτσα κι δεν το πήρα χαμπαρι; φτου και δεν εβαλα τη φουστανελα να παω να τον δω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.