Τατούλης

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης δεν θέλει τα αδέσποτα στους δρόμους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης δεν θέλει τα αδέσποτα στους δρόμους

Μάρτιος 14, 2019 - 18:41
0 σχόλια

Ο φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης εκφράζει την λύπη του για τα θλιβερά περιστατικά που έλαβαν χώρα την Τετάρτη 13/3/2019 στην πόλη μας που αφορούν πρώτον την επίθεση ενός αδέσποτου εις βάρος ενός παιδιού με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του και δεύτερον τις φόλες που έριξαν άγνωστοι και σκότωσαν κουταβάκια.

Με αφορμή αυτά τα περιστατικά ο σύλλογος έχει λάβει δεκάδες μηνύματα προκειμένου να περισυλεχθουν τα αδέσποτα από τους δρόμους.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως ο σύλλογος δεν έχει καμμία ευθύνη για την περισυλλογή τους παρόλα αυτά όμως χωρίς καμμία υποχρέωση και εντελώς εθελοντικά και με αγάπη γνωστοποιούμε πως σε ιδιόκτητο καταφύγιο ήδη φιλοξενούνται 140 αδέσποτα και δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος χώρος διότι λόγω του μεγάλου αριθμού των τετράποδων φίλων μας θα υπάρξει πρόβλημα σίτισης και διαβίωσης.
Να τονίσουμε πως η σίτιση γίνεται μόνο και μόνο από την στήριξη εθελοντών χωρίς ο σύλλογος να έχει πάρει χρήματα από πουθενά. Ο φιλοζωικός δεν θέλει τα αδέσποτα στους δρόμους και κυρίως δεν θέλει αστειρωτα αδέσποτα που γεννούν και δημιουργούνται αγέλες.

Το πρόβλημα παραμένει και πολλαπλασιαζεται και ο σύλλογος προσπαθεί για το καλύτερο χωρίς να εγκληματεί.

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.